Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » C´mon baby light my AMK - Turun AMK rokkaa Ruisrockin mukana jo neljättä kertaa

Turun ammattikorkeakoulu

C´mon baby light my AMK - Turun AMK rokkaa Ruisrockin mukana jo neljättä kertaa

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2013 klo 11:29
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Ruissalossa kajahtaa taas perjantaina, kun jo 42. kerran järjestettävä Ruisrock pyörähtää käyntiin.  Ruisrock tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhdistää huvi ja hyöty, sillä Turun ammattikorkeakoulu avaa loungensa keskelle kesän kuuminta festarihumua. Opiskelijat ovat vahvasti mukana sekä projektien kautta että AMK:n loungella.

Eri koulutusohjelmat ovat hyvin edustettuna Ruisrockissa. Turun AMK:n yhteistyön kautta mukana on lähes 50 opiskelijaa eri aloilta.  Journalismin opiskelijat avustavat bändien lavascreen-kuvauksissa ja viestivät tunnelmista reaaliaikaisesti Ruisrockin sivuilla.

12 muotoilun opiskelijaa vastaa tänä vuonna Ruisbistron ja telttalavan ilmeestä. Ruisbistro on somistettu olohuonemaiseksi oleskelupaikaksi ekohenkisillä materiaaleilla. Bistrossa voi vilvoitella varjossa herkkuja nauttien tai suojautua sateelta. Telttalavan ilmettä hallitsee iso ja näyttävä kattokruunu. Telttalavan somistuksessa pienet yksityiskohdat eivät tuota näyttävää lopputulosta, vaan suuri on kaunista. Kiinnitysten tulee kestää kovaakin festarimenoa.

AMK:n lounge tarjoaa varjoisan istumis- ja hengailupaikan, kokoontumispisteen nykyisille opiskelijoille sekä tietopläjäyksen AMK:sta kiinnostuneille. AMK yllyttää festariväkeä testaamaan, millainen ura sopii juuri sinulle. Pyöräytä onnenpyörässä itsellesi sopivin ammatti. Rosvosektorille pyöräyttäneiden kesken arvotaan huimia palkintoja.

Opiskelijat päivystävät festivaaleilla kaikkina Ruisrockin päivinä. Erityinen loungen kohokohta on C´mon on baby light my AMK -siirtokuvatatuointi. Tunnelman kohottajaksi suunnitellun tatuoinnin toteuttaja on AMK:n mainonnan suunnittelun opiskelija Riku Eteläkoski. Tämä turkulaisen designin helmi on saatavilla ainoastaan AMK:n Ruisrock loungelta.

Turun AMK mukana ainoana korkeakouluna

Turun AMK:n on neljättä kertaa mukana yhteistyökumppanina Ruisrock-festivaalissa. Sopimus sisältää sekä tapahtumamarkkinointia että harjoittelu-, opinnäytetyö- ja projektimahdollisuuksia opiskelijoille.

AMK on yksinoikeudella mukana Ruisrockin tapahtumamarkkinoinnissa ainoana korkeakouluna. Ruissalossa opiskelijoita nähdään mukana niin festivaalin promootiossa kuin erilaisissa projekteissa. Yhteistyöstä hyötyvät molemmat osapuolet. Opiskelijat saavat työkokemusta ja samalla kävijöiden Ruisrockin festarielämystä pyritään parantamaan.

AMK näkyy tänäkin vuonna Ruisrockin nettisivuilla sekä ohjelmalehtisessä – ja tietysti festareilla itsessään. Lisäksi suurilla lavascreeneillä pyörivät AMK:n mainokset keikkojen välillä. 

 

Lisätiedot:

Aluekehityspäällikkö Katri Salonen
puh. 050 598 5678
Katri.Salonen@turkuamk.fi

Katso tunnelmia viime vuodelta

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs