Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Celia-kirjastolle uusi johtamisjärjestelmä

Celia

Celia-kirjastolle uusi johtamisjärjestelmä

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2012 klo 10:24
Julkaisija: Celia

Celia-kirjasto on uudistanut organisaatiotaan. Kirjaston toiminta on 1.5.2012 alkaen järjestetty ydinprosesseihin, joita ovat Palvelut, Sisällöt ja Tuotanto. Näitä ydinprosesseja leikkaavat tuki- ja ohjausprosessit, joita ovat Asiakkuuden hallinta, Teknologiat ja kärkihankkeet sekä Talous ja hallinto.

Uudistuksen tavoitteena on ollut mm. vahvistaa asiakkuuden hallintaa kirjastossa ja lisätä yhteistyötä organisaation eri osien välillä.

Celia on valtion erikoiskirjasto, jossa on 52 työntekijää.

Celian yhteystiedot

Lisätietoja:

Kirjastonjohtaja Marketta Ryömä, Celia-kirjasto, puh. 040 186 1588, etunimi.sukunimi@celia.fi

Tiedottaja Johanna Kainulainen, Celia-kirjasto, puh. 040 186 9129, etunimi.sukunimi@celia.fi

 

Liitetiedostot

Mikä Celia? Celia on valtion erikoiskirjasto, joka tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa kaikille niille, jotka eivät sairauden tai vamman vuoksi voi lukea tavallisia painettuja kirjoja – esimerkiksi näkövammaisille, luki- ja oppimisvaikeuksisille, kehitysvammaisille ja lihastautia sairastaville. Celia tarjoaa asiakkailleen maksutta lainaksi kauno- ja tietokirjallisuutta mm. ääni-, piste- ja elektronisina kirjoina. Lisäksi Celia valmistaa ja myy tai lainaa oppikirjat saavutettavassa muodossa eri koulutusasteille, ja valikoimasta löytyy suurin osa peruskoulun oppikirjoista ja runsaasti lukion oppikirjoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs