Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Berliiniläismuusikoiden vetämä mestarikurssi huipentuu kamarikonserttiin 20.11.

Oulun ammattikorkeakoulu

Berliiniläismuusikoiden vetämä mestarikurssi huipentuu kamarikonserttiin 20.11.

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2014 klo 11:54
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) musiikin koulutus saa vierailijoita Berliinistä 18.–20.11., kun saksalais-skandinaavisen nuoriso-orkesterin kapellimestari Andreas Peer Kähler ja Berliinin filharmonikoiden viulisti Simone Bernardini saapuvat pitämään mestarikurssin jousikvartetille, viulisteille sekä yhtyejohdon opiskelijoille.

Mestarikurssi on osa The Young North -hanketta, joka tuo nuoria muusikoita Saksasta ja viidestä Pohjoismaasta soittamaan yhdessä. Oamkin opiskelijoiden jousikvartetti on yksi valituista ryhmistä, jotka pääsevät esiintymään Berliiniin ja Hampuriin ensi tammikuussa. Hanke juhlistaa samalla säveltäjämestareiden Sibeliuksen ja Nielsenin syntymien 150-vuotisjuhlaa.

Mestarikurssi huipentuu torstaina 20.11. kello 17.00, kun mestarikurssin opiskelijat esiintyvät kamarikonsertissa Oamkin konserttisalissa osoitteessa Kotkantie 1, Oulu. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja: musiikin tutkintovastaava Kristiina Puolitaival, 040 652 7534, kristiina.puolitaival@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs