Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Bergstrand tarjoilee kevään ensimmäiset auringonsäteet!

Bazar Kustannus Oy

Bergstrand tarjoilee kevään ensimmäiset auringonsäteet!

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2015 klo 10:43
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Mikael Bergstrandin Delhin kauneimmat kädet (2012) vei lukijan hilpeälle matkalle Intiaan Göran Borgin seurassa. Ruotsissa kolmiosaiseksi tv-sarjaksikin taipunut tarina saa nyt jatkoa nimellä Sumua Darjeelingissa – ja teetä.

Göran Borg on palannut Ruotsiin huikean Intian-matkan jälkeen ja potee nyt sydänsuruja. Hän on taas lähtökuopissa, keski-ikäinen, eronnut ja hieman masentunut ruotsalaismies. Göranin terapeutti väittää, ettei mies ole henkisesti läsnä mindfulness-istunnoissa. Miten hän voisikaan olla, kun ajatukset ovat Intiassa?

Göranin paras ystävä, ikuisen optimistinen intialainen Yogi on menossa naimisiin, ja Göran matkustaa paikan päälle auttamaan häävalmisteluissa. Pian asiat menevät pieleen, ensin vähän, ja sitten vähän enemmän. Göran ja Yogi päätyvät sumuiselle Darjeelingin teeseudulle uskomattomaan seikkailuun, jossa punnitaan myös todellinen ystävyys.

Riemastuttava ja lämminhenkinen Sumua Darjeelingissa – ja teetä vie lukijan elämää kuhisevaan Intiaan, rallikuskiautoilijoiden, tuoksuvan naanleivän ja tiikerinkarjahdusten maahan.

Mikael Bergstrand (s. 1960) on malmöläinen toimittaja ja kirjailija. Hän on työskennellyt pitkään Sydsvenskan-lehdessä, ja vuosien ajan hänen toimipaikkanaan oli New Delhi. Keväällä 2011 Bergstrand muutti takaisin Ruotsiin, mutta järjestää edelleen matkoja Intiaan.


Mikael Bergstrand
Sumua Darjeelingissa – ja teetä
Suomentaja: Sanna Manninen
Alkuteos: Dimma över Darjeeling
ISBN: 9789522791269
Sidottu / 391 sivua
KL 84.2
Ilmestyy 5.2.2015


Lisätiedot ja arvostelukappaleet:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs