Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ben Furmanin uutuuskirja auttaa lasta sopeutumaan kahden kodin elämään

Viisas Elämä

Ben Furmanin uutuuskirja auttaa lasta sopeutumaan kahden kodin elämään

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 16:12
Julkaisija: Viisas Elämä

Psy­kiat­rian eri­kois­lää­kä­ri Ben Fur­ma­nin ja ku­vit­ta­ja Sami Myl­ly­nie­men kesällä 2016 ilmestynyt kirja on suun­nat­tu kah­des­sa eri kodissa vuoroin asu­vil­le 4–10-vuo­tiail­le lap­sil­le ja heidän kas­vat­ta­jil­leen. Se on tehty edis­tä­mään lapsen so­peu­tu­mis­ta kahden kodin elämään ja tu­ke­maan häntä eri ko­deis­sa kas­vat­ta­vien ai­kuis­ten yh­teis­työ­tä.

Kirja si­säl­tää vä­ri­tet­tä­vän puu­ha­kir­jan, joka on laa­dit­tu edis­tä­mään lapsen hy­vin­voin­tia, sekä lapsen kas­vat­ta­jil­le suun­na­tun oppaan, jossa on ar­vok­kai­ta vink­ke­jä siitä, miten he voivat edistää lapsen so­peu­tu­mis­ta kahden kodin elämään. Par­hai­ten kirja toimii, kun mo­lem­mat kodit osal­lis­tu­vat lapsen kanssa sen täyt­tä­mi­seen, mutta siitä on lap­sel­le hyötyä sii­nä­kin ta­pauk­ses­sa, että sitä täyttää lapsen kanssa joku muu lap­sel­le tärkeä ai­kui­nen.

Ben Furman on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänet tunnetaan maailmalla mm. ratkaisukeskeisen terapian kouluttajana ja Muksuoppi-menetelmän kehittäjänä.


ISBN: 9789522605276
Sidosasu: nid, 50 s.

Kirjan sivut:

Lisätiedot ja arvostelukappaleet: Auli Salomaa, auli@viisaselama.fi, 044 980 3071

www.viisaselama.fi

www.benfurman.com

Liitetiedostot

Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books) julkaisee ajankohtaista ja laadukasta hyvinvointikirjallisuutta. Julkaisuohjelmaan kuuluvat viisasta elämää tukevat inspiroivat klassikot, runoteokset sekä tieto- ja kaunokirjallisuus. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs