Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » bell hooksin "Rakkaus muuttaa kaiken" on kirja jokaiselle, joka haluaa oppia rakastamaan paremmin.

niin & näin

bell hooksin "Rakkaus muuttaa kaiken" on kirja jokaiselle, joka haluaa oppia rakastamaan paremmin.

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2016 klo 08:15
Julkaisija: niin & näin

Kirjailijan omin sanoin: ”Tässä kirjassa kerrotaan, miten voi palata rakkauteen. Se varustaa lukijansa radikaaleilla uusilla tavoilla ajatella rakkauden taitoa ja tarjoaa toiveikkaan, riemukkaan vision siihen, millaista rakkauden muutosvoima voisi olla.”

Rakkaus muuttaa kaiken käsittelee rakastamista estäviä luutuneita oletuksia. Kyytiä saavat niin hämärät rakkauden sanakirjamääritelmät, elokuvien rakastumiskliseet kuin suositut elämäntaito-opukset. Eikö olisi paljon helpompaa rakastaa, jos rakkaus ymmärrettäisiin tunteen sijaan toiminnaksi? Miksi rakkautta koskevia viisauksia on niin vaikeaa toteuttaa arjessa? Entä miksi suurin osa parisuhdekirjallisuudesta on miesten kirjoittamaa? Näitä ja monia muita kysymyksiä kartoittamalla hooks innoittaa lukijaa etsimään askelmerkkejä uudenlaiseen rakkauden etiikkaan.

Rakkaus muuttaa kaiken syväluotaa rakkautta kirjailijan omien kolhujen ja onnistumisten pohjalta. Lukija pääsee tutustumaan kirjailijan ongelmaiseen lapsuudenperheeseen, parisuhdevaikeuksiin, hapuiluihin ja yrityksiin elää täysipainoisesti vapaana ja rakastavana naisena.

Kirja on innostavaa luettavaa sekä parisuhdeoppaiden suurkuluttajille että niitä tavallisesti kartteleville.

Yhdysvaltalainen bell hooks (s. 1952) on yksi kotimaansa luetuimmista ja rakastetuimmista kulttuurikriitikoista, joka ei arkaile tarttua vaikeisiin kysymyksiin. Yli 20 kirjaa julkaissut sananikkari on kirjoittanut niin opettamisesta, feminismistä, elokuvista kuin rasismistakin. Rakkaus muuttaa kaiken on hooksia parhaimmillaan – onpa hän itse nimittänyt tätä alun perin 2000 julkaistua teosta yhdeksi suosikkiteoksistaan.

niin & näin (netn.fi) on vuodesta 1994 ilmestynyt laajan yleisön tiede-, ja kulttuurilehti, jota julkaisee

Eurooppalaisen filosofian seura ry. Yhdistys julkaisee myös niin & näin -kirjasarjaa ja pitää yllä filosofian verkkoportaalia Filosofia.fi.

bell hooks

Rakkaus muuttaa kaiken

(All About Love. New Visions, 2000)

Suom. Elina Halttunen-Riikonen

179 sivua

ISBN 978-952-5503-92-0

Sähkökirjan ISBN 978-952-5503-98-2

Hinta 35 €, niin & näin -lehden kestotilaajille 31 €

Sähkökirja tulossa; hinta 30 € (ellibs.fi)

netn.fi/rakkaus-muuttaa-kaiken

arvostelukappaleet: yhteyspäällikkö Jukka Kangasniemi (jukka.m.kangasniemi@gmail.com)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs