Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Bazar ja Bluebiit tuovat Paulo Coelhon tuotannon tabletille

Bazar Kustannus Oy

Bazar ja Bluebiit tuovat Paulo Coelhon tuotannon tabletille

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2014 klo 14:51
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Bazar Kustannus ja laitevalmistaja Bluebiit aloittavat yhteistyön digitaalisen aineiston jakelussa. Ensimmäisenä tuotteena lanseerataan taskukokoinen tabletti, joka sisältää Paulo Coelhon kaikki suomennetut romaanit.

Bazar ja Bluebiit tuovat markkinoille taskukokoisen Bluebiit metal Slim 3G -tabletin, johon on ladattu brasilialaisen kirjailijan Paulo Coelhon kaikki suomennetut romaanit. Suurin osa Coelhon teoksista julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa e-kirjoina. Neljästätoista romaanista vain kaksi, Accran kirjoitukset ja Alef, on julkaistu aikaisemmin sähkökirjoina.

─ Haluamme tuoda e-kirjat lukijoille entistä helpommin ja samalla huomioida Paulo Coelhon lukijoita, kertoo Bazar Kustannuksen johtaja Markus Lähdesniemi yhteistyön tavoitteista.

Paulo Coelho on yksi maailman suosituimmista kirjailijoista. Coelhon kirjoja on julkaistu 80 kielellä 170 maassa ja niitä on myyty yhteensä yli 150 miljoonaa kappaletta. Kirjailijan tunnetuin teos Alkemisti pitää edelleen pintansa The New York Timesin bestsellerlistalla. Muita tabletille ladattuja teoksia ovat muun muassa Pyhiinvaellus, Veronika päättää kuolla, Voittaja on yksin ja Yksitoista minuuttia. Myyntiin tulevat tabletit on koristeltu kolumbialaisen taiteilijan Catalina Estradan kuvituksilla.

Bluebiit Metal Slim 3G on seitsemän tuuman nopea ja kevyt Android-tabletti. Tabletti sisältää älypuhelimen, navigointipalvelun, lukulaitteen sekä kaksi kameraa, mikä mahdollista myös videopuhelut. 

Bluebiit on suomalainen viihde-elektroniikkatuotteiden valmistaja. Vuonna 2012 perustetun yrityksen päätuotteita ovat paketoidut tablettitietokoneet, kuulokkeet sekä lisävarusteet tableteille ja matkapuhelimille. Yrityksen toimintaa ohjaavat sen arvot: asiakkaiden ilahduttaminen, innostaminen ja auttaminen.

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus julkaisee pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on myös tehdä suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. Kustantamon kirjailijoita ovat muun muassa John Boyne, Paulo Coelho, Ildefonso Falcones, Katherine Pancol, Christian Rönnbacka ja Cecilia Samartin.


Lisätietoja


Bazar Kustannus, viestintäpäällikkö Vilja Perttola, puh. 040 755 3319, s-posti vilja@bazarkustannus.fi
Bluebiit (Greenbiit Oy), toimitusjohtaja Heikki Leskelä, puh. 050 1798, s-posti heikki.leskela@bluebiit.com

LIITTEET: Paulo Coelho © Marin Zilm

Paulo Coelhon suomennetut romaanit: http://www.bazarforlag.fi/kirjat/paulo-coelho-

www.bazarkustannus.fi
www.bluebiit.com

Liitetiedostot

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs