Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Basam Booksin kirjailijoita Turun kirjamessuilla Eero Hämeenniemestä Taavi Kassilaan

Basam Books

Basam Booksin kirjailijoita Turun kirjamessuilla Eero Hämeenniemestä Taavi Kassilaan

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2014 klo 11:27
Julkaisija: Basam Books

Eero Hämeenniemen Vapaa säveltäjä on subjektiivinen muistelmateos tapahtumista, joiden myötä Hämeenniemestä tuli yksi Suomen merkittävimmistä nykysäveltäjistä. Hämeenniemi käy läpi kehitystään musiikkia harrastavasta nuorukaisesta arvostetuksi ammattisäveltäjäksi ja musiikin ennakkoluulottomaksi ja monipuoliseksi uudistajaksi. Matkallaan hän kohtaa monia musiikkimaailman suuruuksia Yehudi Menuhinista Magnus Lindbergiin, Esa-Pekka Saloseen ja moniin Intian keskeisimpiin muusikoihin.

Turun kirjamessuilla Hämeenniemi esiintyy sunnuntaina klo 13.00-13.30 Auditoriossa, jolloinHämeenniemi kertoo kehityksestään arvostetuksi säveltäjäksi ja musiikin monipuoliseksi uudistajaksi. Ohjelmassa kuullaan Hämeenniemen sävellyksiä Kaarlo Sarkian sekä Mariskan runoihin. Mukana mezzosopraano Erica Back (Kangasniemen laulukilpailut 2014, 1. sija) pianistinaan Tuomas Juutilainen. Järjestäjänä Turun Kirjamessut ja Turun Musiikkijuhlat.

Tipsu ja oivallusten opus -teoksen Tipsu Haavilainen on ihan tavallinen pieni otus, jolla on iloja, murheita, pelkoja ja seikkailuja siinä missä kaikilla muillakin otuksilla. 6-11-vuotiaille suunnatut hauskat kertomukset johdattavat myös mindfulness-harjoituksen perusasioihin. Kirjan kirjoittanut Sari Markkanen on koulutukseltaan opettaja ja mindfulness-ohjaaja.

Turun kirjamessuilla Sari Markkanen on mukana nykykoulun tilaa käsittelevässä keskustelussa Herää koulu! perjantaina klo 14.45-15.25 Tieto-lavalla. Suomalaista koulua ruotivassa paneelissa keskustelijoina luokanopettaja ja kirjailija Maarit Korhonen Turusta sekä rehtori Jyrki Välimäki. Haastattelijana Mili Kaikkonen. Järjestäjänä Into Kustannus ja Basam Books.

Taavi Kassilan uutuusteoksesta Ikuinen elämäntapa - tutkimusmatka hindulaisuuden alkulähteille kuullaan puolestaan Turun kirjamessuilla sunnuntaina klo 14.40-15.05 Tieto-lavalla. Teos etsii vastausta hindulaisuuden syvimpään olemukseen. Kassila on tullut tunnetuksi joogaopettajana, kirjailijana ja elokuvaohjaajana. Haastattelijana Antti Korhonen.

Muita Basam Booksin kirjailijoita Turun kirjamessuilla:

pe klo 16.40-17.10 Isa Merikallio-Nieminen Tieto-lavalla

la klo 12.00-13.00 Annu Palmu Basam Booksin osastolla A90

la klo 13.00-14.00 Marja-Leena Toukonen Basam Booksin osastolla A90

la klo 12.00-12.20 Jukka Kuoppamäki tavattavissa messujen pressitilassa

la klo 14.00-14.30 Jukka Kuoppamäki Auditoriossa

la klo 15.00 Jukka Kuoppamäki signeeraa Basam Booksin osastolla A90

la klo 17.15 Jukka Kuoppamäki vieraana Ruoka- ja viinimessujen Puustelli-lavalla.

su klo 12.00-13.00 Hanna-Leena Sabelström Basam Booksin osastolla A90

 

Arvostelukappaleet: anna.ulvinen@basambooks.fi

www.basambooks.fi

 

Liitetiedostot

21-vuotias Basam Books on unohdettuihin klassikoihin, vähän käännettyihin kielialueisiin ja hyvinvointiin keskittyvä kustantamo. Basam Booksin valikoima on laaja: kustannamme kirjoja maailmankirjallisuuden huipuista uuteen fantasiaan, joogasta mindfulnessiin, lastenkirjoista matkakirjallisuuteen ja filosofiasta runouteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs