Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Anna Puun hittejä suurella soundilla

Kuopio-Tahko Markkinointi

Anna Puun hittejä suurella soundilla

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2016 klo 14:56
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Torstaina 13.10. Kuopion Musiikkikeskuksessa nähdään kiehtova debyytti, kun laulaja-lauluntekijä Anna Puu esiintyy ensimmäistä kertaa sinfoniaorkesterin solistina. Klo 19 alkavassa konsertissa Kuopion kaupunginorkesteria johtaa kapellimestari Jarkko Kiiski.

Pienestä tytöstä asti musiikilla itseään ilmaisseen Anna Puun saavutuksiin kuuluu useita radiohittejä, kuten Kolme pientä sanaa, Kaunis päivä, Säännöt rakkaudelle sekä Ota minut tällaisena kuin oon. Hänet on palkittu Emma Gaalassa 2009 ja 2012 mm. vuoden naissolistina. Vuonna 2009 julkaistu esikoisalbumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkisijalle, kuten myös Anna Puun myöhemmät albumit. Syksyllä Anna nähdään TV:ssä Vain elämää –sarjassa ja hän myös aloittaa uutena Voice of Finland –tuomarina.

Anna Puu käsittelee lauluissaan herkkiä, hykerryttäviä, kipeitä ja omakohtaisiakin tuntoja rakkaudesta. Kuopion Rakkaudella: Anna Puu -konsertissa kuullaan hänen suosituimpia hittejään sinfoniaorkesterille sovitettuina ja pari kappaletta myös Annan oman keikkabändin kanssa.

Liput: 35 € permanto / 30 € parvet ja ryhmät väh. 10 hlöä / S-Etukortilla 33 / 28 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus (Kuopionlahdenkatu 23), Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2), Sokos Kuopio, Kuopio Info kauppakeskus Apajassa sekä Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. Musiikkikeskuksen ja kaupunginteatterin yhteinen palvelunumero: 0600 96 100 (1,98 €/ min. + pvm). eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

Kuopion Musiikkikeskus on kansainvälisen tason konsertti- ja kongressikeskus Savon sydämessä. Kuopion Musiikkikeskus kuuluu Suomen konsertti- ja kongressitalojen eliittiin, mutta on myös paljon muutakin. Huolehtivan emolinnun tavoin se levittää suojaavat siipensä kuopiolaisen musiikkielämän ylle, tarjoten kodin Kuopion kaupunginorkesterille ja lainaten suojaansa lukuisille kiitollisille vierailijoille vuosittain. Lisäksi talon suojissa opiskelee tulevia musiikin ja tanssin ammattilaisia, jotka omalta osaltaan takaavat sen, että talo elää ajan hermolla nuorekkaana käymättä mieleltään vanhaksi. Kuopion Musiikkikeskuksen seinien sisällä toimivat oppilaitokset - Kuopion konservatorio, Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö sekä Savonia Ammattikorkeakoulun Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemia - tarjoavat korkeatasoista koulutusta vauvaikäisistä ammattikoulutukseen saakka.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs