Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Amerikkalaisrumpali avaa Oamkin jazzkeikkakevään

Oulun ammattikorkeakoulu

Amerikkalaisrumpali avaa Oamkin jazzkeikkakevään

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2012 klo 10:38
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) pop- ja jazzmusiikin keikkakevään avaa amerikkalaisrumpali Brian Melvin, joka saapuu Ouluun helmikuun alussa esiintymään ja opettamaan paikallisia rytmimusiikkilahjakkuuksia. Melvinin maailmanmusiikkivaikutteisesta jazzista, pöhisevästä groovesta ja hetkessä sykkivästä improvisoinnista voi nauttia perjantaina 10.2. klo 22 Never Grow Oldissa (Hallituskatu 17). Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Melvin avaa illan soittamalla ensin sooloperkussiosetin, jonka jälkeen Oamkin opiskelijabändi päästää Melvinin johdolla keräämänsä yinin ja yangin valloilleen. Luvassa on Bob Marleyn ja The Beatlesin klassikkobiisejä sekä jazzsävelmiä laidasta laitaan – kaikki Brian Melvinin taiteellisen vision yhteen hitsaamina.

Brian Melvin on kansainvälisesti tunnettu tiiviistä yhteistyöstään ja levytyksistään basisti Jaco Pastoriuksen kanssa sekä BeatleJazz-projektistaan. Hän on vahvan jazztaustansa ohella perehtynyt intialaiseen musiikkiin, opiskellut taijia ja julkaissut kirjan Tao of Drumming.

Muusikot

  • Brian Melvin (USA) – perkussiot
  • Annika Tepponen, Tiina Kaikkonen, Anna Halmetoja – laulu
  • Mikko Nuorala – kitara
  • Sami Huhtamella – sähköbasso
  • Tuomo Jakku – rummut

 Lisätietoja

 Mira Kolanen, tuottaja, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

 www.oamk.fi

 www.brianmelvin.com

 

Liitetiedostot

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs