Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Aku Ankan ja Duudsonien uudella Youtube-sarjalla jo yli puoli miljoonaa katselukertaa

Aku Ankka -lehti

Aku Ankan ja Duudsonien uudella Youtube-sarjalla jo yli puoli miljoonaa katselukertaa

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2015 klo 10:00
Julkaisija: Aku Ankka -lehti

Höyhennys-ohjelmasarjassa Duudsonit toteuttavat Aku Ankasta tuttuja källejä lasten avustamina. Sarjan traileria ja neljää ensimmäistä jaksoa on katsottu YouTubessa yhteensä jo yli puoli miljoonaa kertaa.

Aku Ankka -lehti on Suomen tunnetuin ja luetuin tilattava aikakauslehti, joka on muuttunut viikoittain ilmestyvästä lehdestä jatkuvasti ja monikanavaisesti sisältöjä tuottavaksi mediaksi. Suositun Höyhennys-sarjan myötä Aku Ankan YouTube-kanavan, Jeetuubin, tilaajamäärä on viisinkertaistunut parissa viikossa. Sarjan jaksoja on katsottu yhteensä yli puoli miljoonaa – 546 736 kertaa.

”Höyhennys on Suomen ensimmäinen koko perheelle suunnattu YouTube-ohjelmaformaatti, jonka missiona on olla aikuistumista vastaan. Sarjan suosio osoittaa, että Aku Ankasta tutut sisällöt toimivat myös YouTubessa ja että koko perheelle suunnatulle sisällölle on myös siellä kysyntää”, Aku Ankka -lehden päätoimittaja Aki Hyyppä hehkuttaa.

Höyhennys-sarjassa Duudsonit ja lapset ovat kokeilleet mm. sitä, pystyykö teollisuusimurilla puhdistamaan kokonaisen huoneen kalusteineen päivineen. Myöhemmin keväällä luvassa on Roopen rahasäiliön ryöstö sekä naapurisopua Akun ja Tulpun malliin.

Höyhennys-sarja YouTubessa

Höyhennys-nimistä ohjelmasarjaa esitetään Aku Ankan YouTube-kanavalla kahdeksan jakson verran välillä 18.2–25.3.2015. Uudet jaksot ilmestyvät aina keskiviikkoisin. Sarjan tuotannosta vastaavat Aku Ankka -lehti ja Duudsoneiden tuotantoyhtiö Rabbit Films, suunnittelu on tehty yhteistyössä Bob the Robotin kanssa.

Aku Ankan YouTube-kanava löytyy osoitteesta: https://www.youtube.com/user/akuankkasuomi

Lisätietoja:

Aki Hyyppä, päätoimittaja, Aku Ankka -lehti

Sanoma Media Finland Oy
puh. (09) 1201, aki.hyyppa@sanoma.com

 

Liitetiedostot

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Sanoman Kids Media on Suomen suurin lasten ja nuorten sisältöjen julkaisija. Monipuolinen ja -kanavainen mediavalikoimamme tarjoaa lapsiperheille hauskoja hetkiä, unohtumattomia elämyksiä, opettavaista tekemistä ja korkealaatuista lukemista. Kids Median julkaiseman Aku Ankan levikki on 260 455 (LT 2013), ja sillä on viikoittain yli miljoonaa lukijaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs