Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » African Afternoon - Global Responsibility -seminaari osana Seinäkuun Yötä

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

African Afternoon - Global Responsibility -seminaari osana Seinäkuun Yötä

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2013 klo 13:39
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Afrikkalainen iltapäiväseminaari järjestetään 8. toukokuuta 2013 klo 12.00-14.30 SeAMKin uudessa Frami F -rakennuksessa.

Tapahtumassa esitellään Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) suomalais-afrikkalaista yhteistyötä puheenvuorojen ja musiikkiesitysten voimin. Opiskelijat ja opettajat kertovat mm. kahdesta Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskuksen CIMOn rahoittamasta North-South-South-ohjelmaan kuuluvista hankkeista, Umodzi ja Terve Afrikka.

Seminaarin kansainvälisinä puhujina ovat John Siakavuba, koordinaattori Sambian yliopistosta sekä Rose A. Omolo-Ongati, musiikin yksikön johtaja Masenon yliopistosta Keniasta. Afrikkalaisen ja suomalaisen opiskelun eroista puhuvat afrikkalaiset vaihto- ja tutkinto-opiskelijat. CIMOn edustaja kertoo korkeakoulujen roolista ja mahdollisuuksista pohjoisen ja etelän välisissä hankkeissa.

”Globaalia vastuuta ja ymmärrystä sekä kehittyvien maiden osaamisen vahvistamista odotetaan tänä päivänä myös suomalaisilta korkeakouluilta”, toteaa SeAMKin kansainvälisten asiain päällikkö Helli Kitinoja. ”Afrikka–yhteistyössä myös SeAMK on saavana osapuolena. Afrikkalaisten vaihtoopettajien yhteisötyön osaamista hyödynnetään esimerkiksi kulttuurituotannon koulutusohjelmassa”, muistuttaa Umodzi-hankkeen akateeminen koordinaattori Jussi Kareinen.

Seminaarin musiikillisesta tarjonnasta vastaavat Umodzi-hankkeen opiskelijat sekä SeAMKin Kansainvälinen kuoro, joka koostuu afrikkalaisista laulajista.

Seinäkuun Yö -tapahtuman yhteydessä järjestettävä englanninkielinen seminaari on kaikille avoin ja maksuton. Väliaikatarjoilun vuoksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan sunnuntaihin 5.5 mennessä osoitteeseen auri.lampinen at seamk.fi. Seminaari pidetään Frami F:n F110 auditoriossa (osoite: Kampusranta 11).

Seminaarin järjestää Seinäjoen ammattikorkeakoulun kansainvälisten asiain toimisto yhdessä kulttuurituotannon koulutusohjelman ja sosiaali- ja terveysalan yksikön kanssa.

 

Lisätietoja seminaarista

Auri Lampinen

Tuottaja

auri.lampinen at seamk.fi

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs