Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Zoomaa eteenpäin -infotilaisuus esittelee koulutusvaihtoehtoja peruskoulun jälkeen ti 16.6. Nuorentila Triplassa

Koulutuskeskus Salpaus

Zoomaa eteenpäin -infotilaisuus esittelee koulutusvaihtoehtoja peruskoulun jälkeen ti 16.6. Nuorentila Triplassa

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2015 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Zoomaa eteenpäin -tilaisuus esittelee vaille opiskelupaikkaa jääneille nuorille koulutusalavaihtoehtoja peruskoulun jälkeen. Tilaisuus järjestetään Nuortentila Triplassa Kauppakeskus Trion pohjakerroksessa (Aleksanterinkatu 18, Lahti) tiistaina 16.6.2015 klo 11 - 17.

Triplassa on paikalla eri oppilaitosten edustajia, jotka kertovat koulutuksista ja auttavat täyttämään hakukaavakkeita kesän hakuihin. Peruskoulun päättötodistus kannattaa ottaa mukaan.

Toisen asteen yhteishaun tulokset julkaistiin 11.6. Ammatillisen koulutuksen lisähaun kautta voi kuitenkin vielä päästä kiinni ammatilliseen koulutukseen. Uudistunut ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus tai lukiokoulutukseen valmistava koulutus ovat myös hyviä vaihtoehtoja, joihin ehtii vielä hakeutua. Peruskoulun arvosanoja voi korottaa kymppiluokalla tai verkkoperuskoulussa. Lahden nuorisopalveluilla on erilaisia työ- ja kokeilumahdollisuuksia lahtelaisille nuorille. Aktiivinen nuori voi myös hakeutua suoraan työelämään oppisopimuskoulutuksen kautta.

Tietoa Lahden seudulla olevista, peruskoulun jälkeisistä koulutusvaihtoehdoista on koottu Zoomausoppaaseen

Zoomaa eteenpäin -infotilaisuuden ja Zoomausoppaan takana ovat Koulutuskeskus Salpaus, Lahden yhteiskoulu, Lahden kaupungin nuorisopalvelut, Lahden kansanopisto, Kiipulan ammattiopisto, Salpausselän koulu ja KohtaAmo-hanke.

Lisätietoja
opetusalapäällikkö Kaisu Nyman, puh. 050 526 5870
Koulutuskeskus Salpaus

Nivelvaihetyön koordinaattori Satu Kakko, puh. 050 383 0177
Lahden nuorisopalvelut

 

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs