Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ysiluokkalaisten Taitaja9-paikalliskilpailun voitto Salpakankaan koululle

Koulutuskeskus Salpaus

Ysiluokkalaisten Taitaja9-paikalliskilpailun voitto Salpakankaan koululle

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 15:14
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Salpakankaan koulun joukkue Hollolasta voitti Päijät-Hämeen yhdeksäsluokkalaisten Taitaja9-paikalliskilpailun keskiviikkona 14.10. Salpakangas-joukkueessa kilpailivat Janne Lempinen, Ulla Leppäsalo ja Tessa Pulkkinen. Paikalliskilpailun järjesti Koulutuskeskus Salpaus, ja kilpailupaikkana toimi Vipusenkadun toimipiste. Kädentaidoissa mitteli yhteensä 28 joukkuetta.

Tänä vuonna Päijät-Hämeen Taitaja9-kilpailussa oli tehtävänä muun muassa pienoismallitalon rakentaminen, mausteiden tunnistaminen ja talon tilavuuden laskeminen. Onnistunut suoritus edellytti joukkueilta hyviä kädentaitoja, yhteistyötä ja nokkeluutta. Tehtävät tuli selvittää mahdollisimman nopeasti ohjeita noudattaen.

- Suosikkimme oli tehtävä, jossa piti siirtää kasa kiekkoja. Myös maustekilpailu oli hauska, totesi voittajajoukkue.

Paikalliskilpailujen viisi parasta joukkuetta jatkaa Hämeen aluekilpailuihin, jotka järjestetään Hämeenlinnassa Koulutuskeskus Tavastiassa 28.1.2016. Aluekilpailuihin jatkavat Salpakankaan koulun joukkueen lisäksi Nastolan yläkoulun Kukkasen toimipisteen, Vääksyn yhteiskoulun, Kivimaan peruskoulun ja Ahtialan koulun joukkueet.

Aluekilpailujen parhaat kohtaavat toukokuussa Taitaja2016-tapahtuman yhteydessä Seinäjoella järjestettävässä Taitaja9-loppukilpailussa.

Lisätietoja
kilpailunjohtaja Krista Velling, p. 050 538 2379  

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs