Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yrityskylä ja Tabletkoulu aloittavat yhteistyön

Yrityskylä

Yrityskylä ja Tabletkoulu aloittavat yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2016 klo 13:08
Julkaisija: Yrityskylä

Uusien oppimismenetelmien edelläkävijät, maailman parhaaksi oppimiskokonaisuudeksi valittu Yrityskylä ja digitaalinen oppimateriaalikustantamo Tabletkoulu aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on, että kuudesluokkalaisille suunnattu Yrityskylä-oppimateriaali on jatkossa entistä motivoivampi ja osallistavampi.

– Perinteinen oppikirja ei häviä, mutta saa rinnalleen sähköisen materiaalin, jota koulut voivat halutessaan käyttää oppimiskokonaisuutta käydessään, toteaa Yrityskylän tuotepäällikkö Minna Ala-Outinen.

Tabletkoulun alustalla julkaistavaa Yrityskylän oppilaan tehtäväkirjaa ja opettajan opasta tullaan tarjoamaan lähitulevaisuudessa kaikille oppimiskokonaisuudessa mukana oleville kouluille. Yhteistyön tulos on koulujen käytössä jo ensi syksynä.

– Digitalisoitumisessa ei ole kyse vain oppimateriaalien sähköistämisestä vaan laajemmin uudesta tavasta oppia ja opettaa. Tabletkoulu tukee opettajan työtä tässä murroksessa kehittämällä toimivia oppimateriaaleja ja oppimisen työkaluja pedagogisista lähtökohdista käsin. Siksi yhteistyö maailman parhaana koulutusinnovaationa palkitun Yrityskylän kanssa on meille erityisen innostavaa, iloitsee Tabletkoulun kustannusjohtaja Mari Soikkeli.

Tuhannet opettajat ja oppilaat käyttävät Tabletkoulua. Nyt samasta tutusta paikasta saa vaivattomasti myös Yrityskylän materiaalin ja uudenlaisen tavan valmistautua elämykselliseen Yrityskylä-päivään. Tabletkoulu jakaa Yrityskylän kanssa oppimiskäsityksen, jossa painotetaan oppijan omaa aktiivisuutta, vastuunottoa omasta oppimisesta, tärkeiden taitojen harjoittamisen merkitystä ja hyvää tekemisen meininkiä.

Monet kunnat ovat siirtyneet tai siirtymässä sähköisten oppimateriaalien käyttöön ja nyt aloitettava yhteistyö tukee tätä kehitystä osaltaan.


Lisätiedot
Minna Ala-Outinen
Tuotepäällikkö, Yrityskylä
050 329 1448, minna.ala-outinen(at)tat.fi

Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu yhteiskunnan, talouden, työelämän ja yrittäjyyden oppimiskokonaisuus, jonka tarina alkaa vuodesta 2009. Tänä vuonna jo yli 70 prosenttia Suomen kuudesluokkalaisista vierailee Yrityskylissä ympäri Suomen. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä on osa TATia.

 www.yrityskyla.fi

www.facebook.com/yrityskyla
www.twitter.com/yrityskyla

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs