Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yritykset hakevat tuote- ja palveluideoita opiskelijoilta 12.10.

Oulun ammattikorkeakoulu

Yritykset hakevat tuote- ja palveluideoita opiskelijoilta 12.10.

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 07:47
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Teuvo Pakkalan kadun kampuksella järjestetään InnoStartti 2016 -tapahtuma keskiviikkona 12.10. Koko päivän kestävässä tapahtumassa opiskelijat ideoivat ja kehittävät yritysten tuotteita, palveluja ja toimintaa. Tänä vuonna mukana on kuusi yritystä ja noin 350 opiskelijaa. Tehtävien toimeksiantajina ovat BelleGames, Kaleva, MedKit, OP Palvelut, Retkitukku ja Wellevo.

Tapahtuman avulla opintoihin halutaan saada aktiivista tekemisen meininkiä heti ensimmäisestä vuodesta lähtien. Tapahtuma on myös tärkeä työelämäyhteistyön muoto, jossa opiskelijat saavat soveltaa oppimaansa teoriaa oikeisiin käytännön tilanteisiin.

Yhtenä tapahtuman tavoitteena on lisäksi se, että eri alojen opiskelijat saavat tilaisuuden tutustua toisiinsa ja verkostoitua keskenään. InnoStartti-tapahtumaan osallistuu noin 350 ensimmäisen vuoden opiskelijaa Teuvo Pakkalan kadun kampuksen kaikista tutkinto-ohjelmista: liiketalous, tietojenkäsittely, kirjasto- ja tietopalvelu, International Business ja Business Information Technology. Mukana on myös noin 50 kansainvälistä opiskelijaa, jolloin osa ryhmistä työskentele englannin kielellä.

Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa keskiviikkona 12.10. kello 8.15–15.00 (Teuvo Pakkalan katu 19, Oulu).

Tapahtuma käynnistyy aamulla kello 8.15, jolloin toimeksiantajien edustajat antavat toimeksiannot opiskelijatiimeille.
– Iltapäivällä kello 12.30 alkavissa semifinaaleissa kaikki tiimit esittelevät oman ideansa. Opiskelijat äänestävät parhaat jatkoon.
– Finaalit ja palkintojenjako alkavat kello 13.45.

Lisätietoja:

tuntiopettaja Jari Fridman, jari.fridman@oamk.fi, 050 570 4935

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs