Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yrittäjyysviikko huipentuu opiskelijoiden Get together -tapahtumaan ke 5.9.

Koulutuskeskus Salpaus

Yrittäjyysviikko huipentuu opiskelijoiden Get together -tapahtumaan ke 5.9.

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2012 klo 08:39
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksessa järjestetään useita yrittäjyystapahtumia sekä opiskelijoille että opettajille YES-viikolla 3.–7.9. Viikon huipentuma on opiskelijoiden Get together -tapahtuma, joka järjestetään keskiviikkona 5.9. klo 8.30–11.30 Wanhassa Teatterissa, osoitteessa Ståhlberginkatu 4 B, Lahti.

Get together -tapahtumaan osallistuu noin kaksisataa opiskelijaa Koulutuskeskus Salpauksesta, Lahden lukioista ja Lahden ammattikorkeakoulusta. Mukana on myös kansainvälisiä opiskelijoita. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii taiteen ja musiikin monitoimimies, yrittäjä Mikko Matias Peltoniemi.

Get together -tapahtumassa opiskelijat jaetaan sekaryhmiin, joissa he kehittävät liikeidean ja tekevät ideoimastaan tuotteesta prototyypin. Klo 10.30 alkaen opiskelijat esittelevät tuotteensa ja parhaat palkitaan.

– Aika koko prosessille on tarkoituksella lyhyt, joten ideointitekniikka ja tiimityö korostuvat, toteaa Päijät-Hämeen YES-keskus -hankkeen vetäjä Heidi Hosiokangas.

Opettajat ja yrittäjät kohtaavat

Opiskelijatapahtuman jälkeen opettajat ja yrittäjät tapaavat Ståhlberginkatu 4 B:ssä ope–yrittäjätreffeillä 5.9. klo 14 alkaen. Treffien tavoitteena on tuottaa uusia ideoita koulujen ja yritysten yhteistyöhön.

YES-viikon organisoi Päijät-Hämeen YES-keskus, joka tarjoaa palveluita kaikille Päijät-Hämeen alueen kouluille. YES-keskus toimii Koulutuskeskus Salpauksessa.

Koko YES-viikon ohjelma

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus, Päijät-Hämeen YES-keskus
yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650
projektisuunnittelija Sari Mertsalmi, puh. 044 708 0846

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs