Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yrittäjyysgaala Lahden Finnkinossa to 26.4.

Lahden ammattikorkeakoulu

Yrittäjyysgaala Lahden Finnkinossa to 26.4.

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2012 klo 09:40
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Ollako ensin yhteydessä uusyrityskeskukseen vai yrityshautomoon? Yrittäjyyttä pohtivan opiskelijan ei ole välttämättä helppo hahmottaa, mistä lähteä yritysideansa kanssa liikkeelle.

Näin sanoo Anne Timonen Lahden ammattikorkeakoulun Dyna-projektista, jonka päämääränä on madaltaa opiskelijoiden kynnystä harkita yrittäjäksi lähtemistä.

– Yksi matalan kynnyksen paikka tutustua yrittäjyyteen tänä keväänä on Yrittäjyysgaala torstaina 26.4. Finnkinossa, kertoo Timonen.

Ensin yrittäjyyspolku ja sitten leffan ennakkonäytös

Tapahtuman ideana on, että klo 13 alkaen mukaan ilmoittautuneet opiskelijat kiertävät konkreettisesti läpi yrittäjyyspolun, jonka aikana he tutustuvat päijäthämäläisiin toimijoihin, jotka auttavat yrittäjyydestä kiinnostunutta eteenpäin.

– Opiskelijat eivät välttämättä tiedä, mitä kaikkia mahdollisuuksia on tutustua yrittäjyyteen. Yrittäjyysgaalassa pääsee tutustumaan kaikkiin tahoihin, jotka ovat olennaisia, jos aikoo yrittäjäksi. Tarkoituksena on viettää erilainen oppimispäivä, Timonen kuvaa.

Mukana gaalassa ovat Lahden alueen uusyrityskeskus, Lahden tiede-ja yrityspuiston yrityshautomo, LAKES, Lahden Seudun yrittäjänaiset ry, Päijät-Hämeen YES-keskus, Keksintösäätiö, Tuoteväylä, Osuuskunta CeCo, Servicedesign-hanke sekä Osuuskunta Teho.

Yrittäjyysgaala huipentuu maksuttomaan The Avengers 3D -elokuvan ennakkonäytökseen ja leffa-ateriaan klo 15.00 alkaen. Tapahtuma on ilmainen ja se on suunnattu Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoille.

– Paikalle odotetaan noin 250 opiskelijaa ja opettajaa, Timonen kertoo.

Yrittäjyysgaalan järjestävät Lahden ammattikorkeakoulun Dyna-yrittäjyysfoorumi sekä Entre Akatemia -hanke.

Lisätietoja

Lahden ammattikorkeakoulu, Innovaatiokeskus
projektipäällikkö Anne Timonen
puh. 050 385 5585 tai anne.timonen@lamk.fi

Dyna-projektin nettisivut http://dyna.fi/  
Entre Akatemian sivut http://www.lamk.fi/inno/projektit/entreakatemia/ 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs