Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yrittäjille oppia hyvinvoinnista

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yrittäjille oppia hyvinvoinnista

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2012 klo 10:10
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson alueen yrittäjille on jälleen tarjolla tietoa ja oppia hyvinvoinnista, kun järjestyksessä neljäs Yrittäjän hyvinvointikoulu starttaa 3.10.2012 Kasarminmäen kampuksen Mediakasarmilla Kouvolassa. 

Voi Hyvin Yrittäjä -hankkeeseen kuuluva Hyvinvointikoulu toteutetaan iltakoulutuksena ajalla 3.10. – 12.12.2012, ja se koostuu viidestä eri teemaillasta.

Koulutuksen teemat tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia, kouluttajina toimivat eri alojen asiantuntijat.

Teemailtojen aiheita ovat yrittäjän työhyvinvointi ja itsensä johtaminen, liikunta, hätäensiapu, vuorovaikutus ja esiintyminen sekä ravitsemus.

Hyvinvointikoulu tarjoaa vertaistukea yrittäjältä toiselle, luo mahdollisuuksia uusien verkostojen rakentamiselle, antaa oivalluksia ja vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja havahduttaa ymmärtämään työhyvinvoinnin merkityksen yrityksen menestymisen kannalta

Hyvinvointikouluun otetaan mukaan 20 yrittäjää/yrityksen avainhenkilöä Kymenlaaksosta ja Etelä-Karjalasta.

Koulutuskokonaisuuteen sisältyy yhteiset teemaillat, henkilökohtainen hyvinvointikartoitus, Työterveyslaitoksen toteuttama työn ja työympäristön kartoitus, kävelykuntotesti ja SPR:n hätäensiapukoulutus. Hinta 300e/henkilö.

Ilmoittautumisaikaa Hyvinvointikouluun on 26.9.2012 asti. Ilmoittautumisohjeet löytyvät hankkeen nettisivulta www.kyamk.fi/vhy.

Mikä Hyvinvointikoulu on?

Voi Hyvin Yrittäjä - Hyvinvointiohjelma Kaakkois-Suomessa 2010-2013 on ESR-rahoitteinen yhteistyöhanke, jonka toteuttajina toimivat Kymenlaakson AMK, Saimaan AMK ja Työterveyslaitos. Hankkeen rahoittajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Toiminta-aika: 2010–2013
Toteuttajat: KyAMK, Saimia ja Työterveyslaitos
Rahoittaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Toiminta-alue: Kymenlaakso ja Etelä-Karjala
Yhteistyökumppanit: Kymen Yrittäjien paikallisyhdistykset, alueen yrittäjät, Varma, Mandatum Life, If

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu toimii osatoteuttajana yhdessä Saimaan ammattikorkeakoulun sekä Työterveyslaitoksen kanssa Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen rahoittamassa hankkeessa, jossa etsitään ratkaisuja yrittäjien työhyvinvoinnin parantamiseen.

Yhteistyöhanke keskittyy yksin-, mikro- ja pk-yrittäjien (alle 50 työntekijää) ja yritysten avainhenkilöiden hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä toimintaedellytysten turvaamiseen. Hanke aloitti toimintansa vuoden 2011 alussa.

Hankkeen ensimmäinen Hyvinvointikoulu järjestettiin keväällä 2011 KyAMK:n Kasarminmäen kampuksella Kouvolassa, toinen syksyllä 2011 KyAMK:n Jylpyn kampuksella Kotkassa. Hankkeen kolmas Hyvinvointikoulu toteutettiin keväällä 2012 Kymenlaakson AMK:n Sairaalamäen kampuksella Kuusankoskella.

Hankeinfoa ja ajankohtaista tietoa: www.kyamk.fi/vhy, www.voihyvinyrittaja.fi.

Lisätietoa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, koulutus- ja työelämäpalvelut
Projektipäällikkö Maija Pitkänen
P. 044 702 8451
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs