Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yrittäjävalmennus alkaa elokuussa Porissa ja Raumalla

Yrittäjävalmennus alkaa elokuussa Porissa ja Raumalla

Tiedote.
Julkaistu: 25.07.2011 klo 12:58
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Yrityspalvelu Enterin järjestämä valmennus on tarkoitettu vielä työelämässä oleville, yritystoimintaa suunnitteleville tai oman yritystoiminnan juuri aloittaneille henkilöille. Hakuaikaa yrittäjävalmennukseen on 8. elokuuta asti. 

Koulutus antaa eväitä sekä yrityksen perustamiseen että liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen hallintaan.

– Tavoitteena on saada liikeideasta kannattavaa yritystoimintaa. Koulutusjaksoilla perehdytään esimerkiksi rahoitukseen, verotukseen, hinnoitteluun, asiakaspalveluun ja sopimusasioihin. Valmennus sisältää myös henkilökohtaista ohjausta. Keskustelut ja asiantuntija-apu auttavat yrittäjyyden alkuun, kertoo palvelujohtaja Antti Kokkila Enteristä.

Valmennus sisältää 16 arki-iltaa, jolloin paneudutaan monipuolisesti ja kattavasti muun muassa yrityksen markkinointiin sekä talouteen ja hallintoon. Valmennukset alkavat sekä Porissa että Raumalla elokuun lopulla ja ne jatkuvat marraskuulle saakka.

– Valinta tapahtuu haastattelujen kautta. Aiemmat WIRE-yrittäjävalmennukset ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta osallistujilta. Enterin yritysneuvojat kertovat valmennuksesta mielellään lisää ja lisätietoa on myös netissä www.ypenter.fi, kertoo hallintosihteeri Maria Vainionpää Enteristä.

Yrityspalvelu Enter järjestää valmennuksen yhteistyössä Satakunnan ELY-keskuksen kanssa. Kouluttajana toimii ValmennusMajakka.

Lisätietoja antavat

Yrityspalvelu Enter, Maria Vainionpää 02 620 4630 (25.7. jälkeen)

ValmennusMajakka, Veli-Pekka Ruotsalainen 040 555 1062

WIRE-koulutuksen suorittaneista haastatteluihin ovat antaneet suostumuksensa:

Marko Lindfors, puh. 040 548 5465. Marko Lindforsilla on pitkä ravintola-alan työkokemus ja suunnitella oma lounasravintola Porin keskustaan. Käynyt yrittäjäkurssin keväällä 2011.

Tiina Huhtala puh. 050 560 0475. Tiina Huhtala on aloittanut yritystoiminnan loppuvuodesta 2010, hänellä on turvalaitealan yritys TH-Asennus Oy. Käynyt yrittäjäkurssin keväällä 2011.

Yrityspalvelu Enter on alkavien yritysten neuvontakeskus, joka tarjoaa yrityksen suunnitteluvaiheessa, perustamisvaiheessa sekä ostovaiheessa henkilökohtaista neuvontaa, yrittäjyyskoulutusta ja rahoitusneuvontaa. www.ypenter.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs