Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yrittäjähenkistä ohjelmaa Hetki-Caféssa ti 11.12. – joulumyyjäisistä opiskelijoiden leivonnaisia klo 10–14

Koulutuskeskus Salpaus

Yrittäjähenkistä ohjelmaa Hetki-Caféssa ti 11.12. – joulumyyjäisistä opiskelijoiden leivonnaisia klo 10–14

Tiedote.
Julkaistu: 07.12.2012 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat myyvät harjoitusyritystensä tuotteita joulumyyjäisissä, jotka järjestetään tiistaina 11.12. klo 10–14 Salpauksen Hetki-Cafén ja Tuoterenkaan Patinan tiloissa, osoitteessa Jalkarannantie 20, Lahti. Tarjolla on ennen kaikkea leivonnaisia ja muita herkkuja.

Myyjäisissä on mukana kuusi opiskelijoiden harjoitusyritystä eli NY-yritystä: Pitopalvelu Neljä NY myy suolaisia ja makeita piirakoita, PotatoesBoys NY peruna-aiheisia tuotteita, Caramilla NY marsipaanikoristeita, Lahtelainen NY ruisleipää sekä joululimppuja, Tapio Desing NY liikelahjoja ja Helppi NY joululeivonnaisia sekä kotityölahjakortteja.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Päijät-Hämeen YES-keskus sekä Tuoterengas.


Yrittäjähenkiset joulupuurot 11.12. klo 8–9

Samana päivänä 11.12. klo 8–9 Päijät-Hämeen YES-keskus järjestää Hetki-Caféssa myös joulupuurotapahtuman, jossa kohtaavat NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevat opettajat, opiskelijat ja YES-yrityskummit. Yrityskummit muodostavat yrittäjien ja liike-elämän toimijoiden verkoston, joka on sitoutunut toimimaan koulu-yritysyhteistyössä Päijät-Hämeen alueella.

Joulupuurotilaisuudessa julkistetaan myös vuoden YES-opettaja, joka omaa myönteisen ja aktiivisen asenteen yrittäjyyskasvatukseen ja levittää yrittäjyyskasvatustietoutta Päijät-Hämeen alueella.

Päijät-Hämeen YES-keskus on Koulutuskeskus Salpauksessa toimiva hanke, joka palvelee opettaja, opiskelija, yrittäjä, työelämän edustaja kaikissa yrittäjyyskasvatukseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoja YES-yrityskummeista

Lisätietoja NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta 

Lisätietoja myös:
Yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650
PÄIJÄT-HÄMEEN YES-keskus / Koulutuskeskus Salpaus

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs