Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ympäristöjohtamisen vuoden paras opinnäytetyö Mamkista

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ympäristöjohtamisen vuoden paras opinnäytetyö Mamkista

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 13:02
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ympäristöjohtamisen yhdistys ry (www.yjy.fi) on palkinnut  parhaat opinnäytetyöt ympäristöjohtamisen alalta. .

AMK-opinnäytetyötyökilpailussa voittajaksi tuli Mikkelin ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2013 Bachelor of Engineering -tutkinnosta valmistunut, savonlinnalainen Philippe Potiron työllään: ”State of the Art and Opportunities of New Technologies of Communication in the Environmental Interpretation – Case of Saimaa Protected Areas."

YJY toteaa tiedotteessaan, että voittajatyö yhdistää ympäristöjohtamisen ja luonnonsuojelualueiden markkinoinnin uudella tavalla. Työ tutkii Metsähallituksen luontotulkinnan perusperiaatteiden hyödyntämismahdollisuuksia nykyisiä viestintäteknologioita käyttäen Saimaan alueella. Työn tuloksilla on merkitystä suojelualueiden toiminnan kehittämisessä.

Ympäristöjohtamisen yhdistys palkitsee ympäristöjohtamista käsitteleviä korkeatasoisia tutkimuksia joka toinen vuosi. Palkittavaksi ehdotetuilta töiltä edellytettiin erittäin hyvää tai kiitettävää loppuarvosanaa ja ohjaajan lausuntoa työn ansioista. Yleisiä arviointiperusteita olivat uutuusarvo, hyöty yrityksille ja yhteiskunnalle sekä tieteelliset ja metodologiset ansiot. Sarjoina on yliopistosarja ja ammattikorkeakoulusarja. Voittajat saivat 1000 euron stipendit. Lisäksi annettiin yksi kunniamaininta.

 

Työ löytyy osoitteesta: https://www.theseus.fi/xmlui/bitstream/handle/10024/69656/Potiron%20Philippe_Theseus%20version_thesis.pdf?sequence=1 .

Työn ohjaajana oli lehtori, FM, MBA Anne-Marie Tuomala ja evaluaattorina lehtori, tekn. lis. Maritta Jokela Energia- ja ympäristötekniikan laitokselta.

Itä-Suomi pärjäsi muutenkin tässä valtakunnallisessa kilpailussa hyvin. Yliopistosarjan voitti Mika Korvenranta työllään ”Metsähakkeen tienvarsi- ja terminaalihaketuksen tuotannon logistiikan kestävyysvaikutukset Päijät-Hämeessä” (Itä-Suomen yliopisto).

 

Lisätietoja: 

Anne-Marie Tuomala,  lehtori

anne-marie.tuomala@mamk.fi

p. 040 676 5370

 

Linkki YJYN kotisivujen tiedotteeseen http://www.yjy.fi/uutiset/ymparistojohtamisen-parhaat-opinnaytetyot-vuodelta-2014-palkittu/

 

Liitteenä kuva: Philippe Potiron (vasemmalla) ja YJY:n puheenjohtaja Mikko Koskensyrjä.

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs