Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ylijohtaja Hannu Sirén opetus- ja kulttuuriministeriöstä korkeakouluseminaarissa Mikkelissä ke 22.5.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ylijohtaja Hannu Sirén opetus- ja kulttuuriministeriöstä korkeakouluseminaarissa Mikkelissä ke 22.5.

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2013 klo 11:12
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kutsu medialle

20.5.2013

Tervetuloa Mikkelissä 22.5.2013 järjestettävään Korkeakoulujärjestelmän kehitysnäkymät -seminaarin  tiedotustilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään klo 13.15. ravintola DeXissä (Patteristonkatu 3, Mikkeli).

Tilaisuudessa ovat paikalla ylijohtaja Hannu Sirén, opetus- ja kulttuuriministeriön korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osastolta sekä Mamkin ja Kyamkin johdon edustajia.

Seminaariin on kutsuttu opetus- ja kulttuuriministeriön, Kymenlaakson ammattikorkeakoulun ja Mikkelin ammattikorkeakoulun edustajia ja seminaarissa käsitellään Kaakkois-Suomen korkeakoulualueen tulevaisuutta.

Keskustelujen aiheena ovat mm. ammattikorkeakoululainsäädännön uudistus sekä vuonna 2013 haussa olevat ammattikorkeakoulujen toimiluvat. Mitä muutokset merkitsevät opiskelijoille, ammattikorkeakouluille ja niiden toiminta-alueille?

 

Tervetuloa!

 

rehtori Heikki Saastamoinen, 050 312 5151

vararehtori Kalevi Niemi, 040 569 8901

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs