Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yleisöluento Mikkelissä 13.2. - Venäläiset matkailun asiakkaina

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Yleisöluento Mikkelissä 13.2. - Venäläiset matkailun asiakkaina

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2013 klo 09:41
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun tutkimuspäällikkö Minna Malankin on kirjoittanut kirjan ”Venäläiset matkailun asiakkaina”. Kirja julkaistiin vuoden 2012 lopussa ja se on mahdollista ladata myös verkosta. Kirjan tavoitteena on auttaa suomalaisia kehittämään venäläisiä kiinnostavia matkailutuotteita.

Kirjan aiheesta järjestetään vapaa yleisöluento Mikkelissä keskiviikkona 13.2.2013 klo 16.30 – 18.00. Luennolle on vapaa pääsy ja se pidetään Mikpoli-salissa (Patteristonkatu 2).

Venäläiset matkailun asiakkaina

Venäläiset matkailun asiakkaina –kirja on yrittäjille ja opiskelijoille tarkoitettu, tutkimukseen perustuva teos siitä, millaisia venäläiset ovat matkailun asiakkaina, miten heitä voi palvella paremmin ja millaisia toiveita ja palautetta he ovat esittäneet viimeisten noin viiden vuoden aikana.

Kirjan kirjoittaja on tutkinut laajasti Suomessa ja muualla tehtyjä venäläisiä koskevia tutkimuksia, opinnäytetöitä, graduja, kirjallisuutta, lehtiartikkeleita sekä venäläisten itsensä eri nettifoorumeilla kirjoittamia juttuja Suomen-matkoistaan. Kirjoittajalla on omakohtaista kokemusta venäläisistä jo 25 vuoden ajalta ja noin 7 vuoden kokemus asumisesta ja työskentelystä Venäjällä sekä 4 vuoden kokemus matkailualalta.

- Kirjan yksi tavoite onkin johdattaa lukijaa ymmärtämään venäläisiä, mistä lähtee myös taito palvella heitä hyvin ja luoda sellaisia matkailutuotteita, joita he haluavat ostaa, toteaa Minna Malankin.

Tutkimuksen on rahoittanut Etelä-Savon maakuntaliitto, Euroopan aluekehitysrahasto sekä Mikkelin ja Savonlinnan kaupungit.

Kirjan voi ladata verkosta ilmaiseksi osoitteesta: http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-588-346-9

Sitä voi myös tilata painettuna versiona maksutta sähköpostilla: minna.malankin@mamk.fi.

 

Lisätietoja:

Mikkelin ammattikorkeakoulu

tutkimuspäällikkö Minna Malankin

puh. 050 312 5141, minna.malankin@mamk.fi

 

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs