Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yleisöluento henkilökohtaisen brändin rakentamisesta

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Yleisöluento henkilökohtaisen brändin rakentamisesta

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2014 klo 10:33
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Näyttelijöiden urakonsulttina USA:ssa toimiva Kevin Urban saapuu helmikuun alussa Seinäjoen ammattikorkeakouluun vierailevaksi luennoitsijaksi. Torstaina 6.2. hän pitää kulttuurialan opiskelijoille työpajan, jossa perehdytään taiteilijoiden brändin rakentamiseen. Perjantaina 7.2. klo 10-11.30 hän pitää samasta teemasta avoimen yleisöluennon Frami F:n sinisessä auditoriossa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tälle maksuttomalle luennolle eikä ennakkoilmoittautuminen ole tarpeen.

Luennossaan Kevin Urban käsittelee henkilökohtaisen brändin rakentamisen perusteita ja kertoo esimerkkejä eri puolilta maailmaa. Brändin rakentamisen strategioiden ymmärtäminen on avain esimerkiksi taiteilijan, muusikon ja näyttelijän markkinointiin, mutta tietoa voidaan soveltaa alasta riippumatta. USA:ssa taiteilijat yhdistävät näitä strategioita vuorovaikutukseen sosiaalisissa medioissa luodessaan unelmiensa uraa.

 

Lisätietoja luennosta ja luennoitsijasta: lehtori Jussi Kareinen  p. 040 8304193 ja

jussi.kareinen@seamk.fi  sekä http://www.thesavvyactor.com/

 

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs