Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » YHTEISTYÖASIAKIRJA EDISTÄMÄÄN KANSAINVÄLISTEN HANKKEIDEN SAAMISTA ETELÄ-POHJANMAAN ALUEELLE

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

YHTEISTYÖASIAKIRJA EDISTÄMÄÄN KANSAINVÄLISTEN HANKKEIDEN SAAMISTA ETELÄ-POHJANMAAN ALUEELLE

Kutsu.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 15:42
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Etelä-Pohjanmaan alueen kehittäjäorganisaatiot kokoontuvat keskiviikkona 27.1. allekirjoittamaan yhteistyöasiakirjan, jonka tavoitteena on kansainvälisten tutkimus-, kehittämis- ja koulutushankkeiden saaminen alueelle ja hankerahoituksen kolminkertaistaminen nykytilanteeseen verrattuna. Yhteistyön avulla edistetään alueen pääsemistä mukaan kansainvälisiin hankkeisiin ja toimimista myös pääpartnerina. Yhteistyöllä lisätään myös toiminnan laatua ja vaikuttavuutta.

Asiakirjan allekirjoittaneet organisaatiot sitoutuvat muun muassa alueellisen ja kansainvälisen verkostoyhteistyön vahvistamiseen, kansainvälisen näkökulman sisällyttämiseen kaikkiin alueen tutkimus- ja kehittämishankkeisiin, henkilöstön kansainvälisyyteen liittyvien valmiuksien lisäämiseen sekä monialaisen yhteistyön hyödyntämiseen.

Alueen kehitystavoitteena on kansainvälisen elinkeinotoiminnan kehittäminen sekä kansainvälisen osaamispohjan ja kansainvälisen asiantuntijayhteisön merkittävä vahvistaminen vuoden 2020 loppuun mennessä.

Etelä-Pohjanmaan kehittämistyön arvoja ovat yrittäjyys, uudistumiskyky, kansainvälisyys, yhteistyö ja yhteisöllisyys sekä kestävä kehitys.  Lisäksi tavoitteena on vahvistaa kansainvälistä liiketoimintaa sekä ihmisten välistä globaalia vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Etelä-Pohjanmaa haluaa olla mukana rakentamassa ja jakamassa kansainvälisen tason osaamista ja hyvinvointia, mikä edellyttää yhteistyötä ja voimavarojen kokoamista.

Yhteistyöhön sitoutuvat seuraavat organisaatiot: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy, Seinäjoen Yliopistokeskus, Etelä-Pohjanmaan liitto, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, Seinäjoen kaupunki, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, INTO Seinäjoki Oy, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys, Etelä-Pohjanmaan Terveysteknologian kehittämiskeskus ry ja Suomen Yrittäjäopisto. 

Asiakirjaa valmistelleen työryhmän puheenjohtajana on toiminut Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtori Tapio Varmola. Valmistelutyöryhmän sihteeristön muodostivat Juha Alarinta Seinäjoen yliopistokeskuksesta, Jaakko Hallila Etelä-Pohjanmaan liitosta ja Helli Kitinoja Seinäjoen ammattikorkeakoulusta.

Etelä-Pohjanmaan alueen kehittäjäorganisaatiot kokoontuvat keskiviikkona 27.1. klo 9 (Frami F, huone 120) allekirjoittamaan yhteistyöasiakirjan, jonka tavoitteena on muun muassa kansainvälisten tutkimus-, kehittämis- ja koulutushankkeiden saaminen alueelle ja hankerahoituksen kolminkertaistaminen nykytilanteeseen verrattuna. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita paikalle!

 

Lisätietoja:   Tapio Varmola (puh. 040 830 4100)

                   Helli Kitinoja (puh. 040 830 4101) 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs