Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku: TAMK järjestää koulutusta Tampereen lisäksi myös Virroilla ja Jyväskylässä

Tampereen ammattikorkeakoulu

Yhteishaku: TAMK järjestää koulutusta Tampereen lisäksi myös Virroilla ja Jyväskylässä

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2016 klo 06:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen kevään yhteishaun II hakuaika alkaa keskiviikkona 16.3.2016. Yhteishaun II hakuaikana voi hakea TAMKin suomenkieliseen koulutukseen.

Tampereen ammattikorkeakoululla on hakukohteita tänä keväänä yhteensä 45 ja niissä haettavana lähes 1900 aloituspaikkaa.

Kevään 2016 yhteishausta alkaen korkeakoulut varaavat osan opiskelupaikoista ensikertalaisille hakijoille. TAMKin AMK-tutkintojen päivätoteutuksissa on varattu pääsääntöisesti 70 prosenttia aloituspaikoista ja monimuotototeutuksissa 50 prosenttia aloituspaikoista ensimmäistä korkeakoulupaikkaansa hakeville. Kiintiöitä ei ole musiikin koulutuksiin eikä englanninkielisiin Media and Arts ja International Business -koulutuksiin.

Koulutusta myös Virroilla ja Jyväskylässä

Tampereen lisäksi TAMK järjestää tutkintokoulusta myös Virroilla ja Jyväskylässä. Yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa järjestetään kaksi koulutusta; kuntoutuksen ohjaajan ja röntgenhoitajan koulutukset.

Kuntoutuksen ohjaajan koulutus on monimuotototeutus, joka järjestetään sekä Jyväskylässä että Tampereella. Koulutuksiin on eri pohjakoulutusvaatimukset. Koulutukseen haetaan JAMKiin.

Röntgenhoitajakoulutus on päivätoteutus, jossa opintoja suoritetaan sekä Jyväskylässä että Tampereella. Koulutukseen haetaan TAMKiin.

Virroilla alkaa syksyllä monimuoto-opiskeluna liiketalouden tradenomikoulutus.

Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtuma esittelee tarjontaa

TAMK esittelee koulutustarjontaansa yhdessä muiden tamperelaisten korkeakoulujen kanssa Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtumassa Tampere-talossa 10.5.2016. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Pelimessut, joissa voi tutustua TAMKin opiskelijoiden tekemiin oppimispeleihin hyvinvoinnin eri osa-alueilta.

Ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin haetaan korkeakoulujen yhteisessä valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa Opintopolku.fi.

Opiskelijavalintojen tulokset julkaistaan Oma Opintopolku -palvelussa osoitteessa Opintopolku.fi viimeistään 1.7.2016. Opiskelupaikka pitää ottaa vastaan viimeistään 15.7.2016 kello 15.00 tai hyväksymisilmoituksessa ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

Yhteishaun II hakuaika ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin: 16.3.–6.4.2016 kello 15.00.

Lisätietoja:
www.tamk.fi
vararehtori Marja Sutela, marja.sutela@tamk.fi, p. 040 721 5204
hakijapalvelut@tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs