Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku SeAMKin koulutuksiin alkaa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Yhteishaku SeAMKin koulutuksiin alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 05:00
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen yhteishaku käynnistyy 7.9. Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on haettavana yhteensä 9 koulutusta neljällä eri alalla. Opinnot alkavat tammikuussa 2017. Koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Haku päättyy 21.9. klo 15.

Päivätoteutuksina haettavana on sosiaali- ja terveysalalla sairaanhoitajan, terveydenhoitajan ja sosionomin koulutukset. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin. Lisäksi haettavana on sosionomin monimuotokoulutus. Monimuoto-opiskelu soveltuu työssäkäyville opiskelijoille.

Tekniikan alalla on mahdollista hakea bio- ja elintarvikeinsinöörin sekä Jyväskylässä toteutettavaan rakennusmestarin monimuotokoulutuksiin. Rakennusmestari (AMK) -koulutus on haussa nyt toistamiseen SeAMKin ja JAMKin yhteistyönä. Koulutus järjestetään Jyväskylässä, ja sillä pyritään korvaamaan alueen rakennusmestarivajetta. Molemmat haussa olevat tutkinnot voi suorittaa työn ohessa.

Liiketalouden alalla on mahdollista hakea kirjasto- ja tietopalvelualan sekä pk-yrittäjyyden tradenomikouluksiin, jotka molemmat toteutetaan monimuoto-opintoina. Pk-yrittäjyyden koulutus järjestetään Kauhajoella osana maakuntakorkeakoulun toimintaa.

Luonnonvara-alalta haussa on agrologin monimuotokoulutus, joka järjestetään SeAMKin Ilmajoen kampuksella.

 

Lisätiedot

SeAMK Hakijapalvelut, hakijapalvelut@seamk.fi, 020 124 5501 (puhelinpalveluaika arkisin klo 9–15)

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs