Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku ammattikorkeakoulujen vieraskieliseen koulutukseen alkoi

Centria-ammattikorkeakoulu

Yhteishaku ammattikorkeakoulujen vieraskieliseen koulutukseen alkoi

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2013 klo 10:33
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku englanninkielisiin koulutusohjelmiin käynnistyi tänään maanantaina 7.1. ja se jatkuu helmikuun 12. päivään saakka.

 

Centria ammattikorkeakoulu tarjoaa kevään haussa kolme englanninkielistä koulutusohjelmaa: Kokkolassa voi opiskella tradenomiksi ja sairaanhoitajaksi ja Ylivieskassa insinööriksi.

 

Englanninkieliset koulutusohjelmat ovat tarkoitettu kaikille hakijoille, ja niihin toivotaan erityisesti suomalaisia hakijoita - äidinkielenään niin suomi kuin ruotsi.

 

Kansainvälisyys näkyy Centria ammattikorkeakoulun arjessa, sillä ammattikorkeakoulussa opiskelee noin 500 ulkomaalaista opiskelijaa. Sen lisäksi, että opiskelu englanninkielisessä koulutusohjelmassa tarjoaa opiskelijalle kansainvälisen verkoston, niin opintojen aikana kielitaito kehittyy huomaamatta.

 

- Monissa yrityksissä on tänä päivänä työkielenä englanti ja työnhakutilanteessa tämä voi olla ratkaiseva etu, kannustaa viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

 

Mikäli nyt hakee englanninkieliseen koulutusohjelmaan, se ei sulje pois hakemista myös maaliskuun alussa alkavassa yhteishaussa suomenkieliseen koulutukseen.

 

Haku englanninkieliseen koulutukseen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.admissions.fi. Centria ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta löytyy lisätietoa osoitteesta www.centria.fi/hakeminen.

 

Lisätietoja antavat:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Erikoissuunnittelija Saana Finni, 044 725 0081, saana.finni@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs