Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku alkaa 17.3. – Oamkissa yli 1 600 aloituspaikkaa

Oulun ammattikorkeakoulu

Yhteishaku alkaa 17.3. – Oamkissa yli 1 600 aloituspaikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 11:23
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 17.3. kello 8.00 ja päättyy 9.4. kello 15.00. Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on tarjolla 36 suomenkielistä ammattikorkeakoulututkinnon sekä neljä ylemmän ammattikorkea­koulututkinnon hakukohdetta. Aloituspaikkoja on yhteensä reilut 1 600. Koulutusta järjestetään Oulussa ja Oulai­sissa.

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta järjestetään sekä päivä- että monimuotototeutuksena. Päivätoteutuksessa lähiopinnot järjestetään pääsääntöisesti päivisin. Opetusmuoto sopii iästä riippumatta kaikille, jotka haluavat suorittaa opintoja päivisin lähiopetuksen tukemana. Monimuotototeutuksessa käytettäviä opetusmuotoja ovat lähi-, etä- ja verkko-opetus, joita toteutetaan päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Monimuotototeutus soveltuu työn ohessa opiskeluun, mutta työpaikka ei ole edellytys opiskelulle eikä koulutukseen pääsääntöisesti edellytetä työkokemusta.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa yliopistojen maisteritutkintoja vastaavan kelpoisuuden sekä antaa valmiudet oman alan vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä toimimiseen. Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon, ja joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta. Opetus järjestetään pääosin monimuoto-opetuksena, joka mahdollistaa tutkinnon suorittamisen myös työn ohessa.

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteisessä haussa on yhteensä yli 1 300 hakukohdetta. Koulutuksiin haetaan yhdellä hakemuksella, johon voi laittaa yhdestä kuuteen hakutoivetta. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa opintopolku.fi.

Lisätietoja koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa Oamkin verkkosivuilta osoitteesta oamk.fi/hakijalle.

Lisätietoja

Opintoasioiden johtaja Anne Anttinen
050 357 2209
anne.anttinen@oamk.fi

Opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio
050 383 8442
marita.aikio@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs