Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku 2013: TAMKin opetus uudistuu – pääosa koulutuksesta Tampereella

Tampereen ammattikorkeakoulu

Yhteishaku 2013: TAMKin opetus uudistuu – pääosa koulutuksesta Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2013 klo 12:03
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Suurin osa Tampereen ammattikorkeakoulun syksyllä 2013 alkavasta koulutuksesta keskittyy Tampereelle. TAMKin koulutus uudistuu, sillä uudet opetussuunnitelmat otetaan käyttöön syksyllä. Ammattikorkeakoulujen valtakunnallinen yhteishaku on 4.3. - 3.4.2013.

Kevään yhteishaussa Tampereen ammattikorkeakoulussa on haettavana yhteensä 1643 opiskelupaikkaa. Valtaosa näistä on Tampereella, Virroilla alkaa aikuiskoulutuksena tradenomin tutkintoon johtava koulutus.  

Aloituspaikoista 1318 on suunnattu nuorten koulutukseen. Aikuiskoulutuksessa haettavana on 190 paikkaa, ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijoille on varattuna 135 paikkaa.

Nuorten koulutuksessa eniten opiskelupaikkoja, 558, on tarjolla tekniikan koulutusohjelmissa. Sosiaali- ja terveysalalla on haettavana 320 opiskelupaikkaa, liiketaloudessa 160, kulttuurialalla 100, matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla 70, tietojenkäsittelyssä 80 ja metsätaloudessa 30 paikkaa.

Opetus uudistuu

Viimeisen vuoden aikana TAMKin kaikki opetussuunnitelmat on päivitetty, ja työelämän edustajat ovat saaneet sanoa painavan sanansa niiden sisällöistä. Uudet, osaamisperustaiseen opetukseen pohjautuvat opetussuunnitelmat otetaan käyttöön syksyllä. Kevään yhteishaussa valituksi tulevat pääsevät siis opiskelemaan uudistettuja opintopolkuja pitkin.

TAMK luopuu tekstiilitekniikan suuntautumisvaihtoehdosta ja uudistaa paperi- ja kemianalan koulutustaan. Uudistettu opetussuunnitelma painottuu biotuote- ja prosessitekniikkaan ja vastaa näin paremmin nykyteollisuuden tarpeisiin. Muutoksesta huolimatta kevään yhteishaussa hakukohteen nimenä käytetään kuitenkin vielä nykyistä koulutusohjelman nimeä, Paperi-, tekstiili- ja kemiantekniikka.

Ammattikorkeakouluihin haetaan verkossa osoitteessa www.amkhaku.fi. Hakuaika päättyy 3.4.2013 kello 16.15. 

 

Lisätietoja hakemisesta: 

www.tamk.fi
TAMKin hakutoimisto, hakutoimisto(at)tamk.fi


Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)
profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. TAMK toimii Tampereen lisäksi Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs