Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » XII Kansallinen hoitotieteellinen konferenssi Oulussa 27.–28.9.2012

Oulun yliopisto

XII Kansallinen hoitotieteellinen konferenssi Oulussa 27.–28.9.2012

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2012 klo 09:00
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulussa järjestetään 27.–28.9.2012 laaja hoitotieteellistä tutkimusta käsittelevä kansallinen konferenssi. Mukaan on ilmoittautunut noin 500 hoitotieteen ammattilaista ja alasta kiinnostunutta osallistujaa.

Konferenssi ohjelmaan sisältyy 300 suullista ja posteriesitystä, joista valtaosa perustuu eri puolilla Suomea tehtävään hoitotieteelliseen tutkimukseen. Esitykset edustavat monipuolisesti hoitotieteen keskeisiä tutkimuskohteita, joista kliininen hoitotyö on vahvasti esillä. Lapsiin, perheisiin ja ikääntyneiden hoitoon liittyviä tutkimusesityksiä on useita.

Tutkimuksissa esitellään myös inhimillisesti ja yhteiskunnallisesti puhuttavia aiheita, kuten keskosten kärsimys ja kipu, eettiset kysymykset ikääntyneiden ja muistisairaiden hoitotyössä ja vaikuttava potilasohjaus. Terveysalan koulutukseen liittyviä hankkeita ovat uudet oppimismenetelmät kuten simulaatiot opetus- ja oppimismenetelminä. Lisäksi mielenkiintoisia esityksiä löytyy preventiivisen eli terveyttä edistävän hoitotyön ja johtamisen alueilta.

Konferenssin järjestävät Hoitotieteiden tutkimusseura ry. ja Oulun yliopiston terveystieteiden laitoksen hoitotieteen yksikkö. Se pidetään Oulun yliopiston Kontinkankaan kampuksella lääketieteellisen tiedekunnan päärakennuksessa (katuosoite Aapistie 5 A).

Lehdistöhuone konferenssin ajan samassa rakennuksessa: Aapistie 5 A, 2. kerros, huone 278A

XII Kansallinen hoitotieteellinen konferenssi: Alakko nää mua? Yhteistyöllä vaikuttavaa hoitotieteellistä tutkimusta verkossa: http://www.oulu.fi/hoitotiede/konferenssiohjelma.htm

 

Lisätietoja:
professori Arja Isola, puh. 040 733 2608
tohtorikoulutettava Ulla Timlin, puh. 040 744 5953
Oulun yliopisto, terveystieteiden laitos, hoitotieteen yksikkö

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs