Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Wood Academy kouluttaa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Wood Academy kouluttaa

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2012 klo 13:16
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Wood Academy on Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Kasarminmäen kampuksella Kouvolassa toimiva kansainvälisesti verkostoitunut keskus, joka kerää ja yhdistää kehitysideoita sekä tuottaa osaamista kestävien puutuotteiden ja puurakentamisen edistämiseksi. Wood Academyn tavoitteena on luoda merkittävää ja kansainvälisesti tunnustettua osaamista Kymenlaakson alueella. Samalla luodaan uusia yrityksiä ja työpaikkoja, joille puutuotteiden design tuo kilpailuetua.

Merkittävä osa hanketta on koulutuksen tuottaminen, joka tukee puu- ja rakennusalan kehittymistä. Ensimmäinen Wood Academyn järjestämä koulutustapahtuma on 23.11.2012 Kouvolassa järjestettävä Puuelementit uudis- ja korjausrakentamisessa -koulutuspäivä. Koulutus on suunnattu mm. arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille, rakennuttajille, urakoitsijoille ja rakennusalan opiskelijoille. Tavoitteena on käydä läpi erilaisten ammattirakentamisen puuelementtiratkaisut ja elementteihin liittyvien mahdollisuuksien, haasteiden ja toteutettujen ratkaisujen esittely. Kouluttajina toimivat rakennusalan ammattilaiset Harri Moilanen ja Urpo Karesniemi FMC Groupista, Jari Suomela Rasto Oy:stä sekä Jari Pajala Woodprime Oy:stä.

Wood Academyn seuraava koulutus, Digital fabrication special course, toteutetaan 14.–15.12.2012 Kouvolassa ja tammikuussa 2013 aloitetaan Energiatehokkaan puurakennuksen integroitu suunnittelu -koulutus. Puurakentamisen koulutukset jatkuvat teemoilla koko vuoden 2013 ja lisäksi järjestetään useita seminaareja puunkäytön ja puurakentamisen eri osa-alueilta. Seminaareista mittavin tulee olemaan Forum-Holzbau Nordic (23.–24.5.2013) kansainvälinen puurakentamisen konferenssi yhteistyössä International Forum-Holzbaun, Aalto-yliopiston, Kinno Oy:n ja Kouvolan kaupungin kanssa.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Wood Academy -hanke
Koulutuspäällikkö Seppo Harmaala, etunimi.sukunimi@kyamk.fi, puh. 044 702 8965

Ilmoittautuminen: http://www.woodacademy.fi > Koulutukset

KyAMK:n kaikki mediatiedotteet www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs