Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Wicked World pureutuu johtamisen kiperiin ongelmiin globaalissa maailmassa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Wicked World pureutuu johtamisen kiperiin ongelmiin globaalissa maailmassa

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2013 klo 12:50
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Kasarminmäen kampuksella 26.–27.9.2013 järjestettävä kansainvälinen Wicked World -seminaari kokoaa ylemmän ammattikorkeakoulun opettajia ja opiskelijoita sekä TKI-henkilöstöä pohtimaan johtamisen haasteita monikulttuurisessa työelämässä.

Kansainvälinen näkökulma alueen osaamisen kehittämiseen

Mukana on puhujia ja työpajojen vetäjiä kansainvälisistä korkeakouluista ja yrityksistä Englannista, Hollannista, Saksasta ja Suomesta. Yrityspuhujat tulevat kansainvälisten organisaatioiden eturintamasta, mm. Robert Bosch AG, konsulttiyhtiö Pöyry Oyj ja KCI Medical. Myös yleisössä on kansainvälisiä opiskelijoita ja vierailevia luennoitsijoita.

Kaksipäiväisen seminaarin aloittaa Manchesterin yliopiston projektijohtamisen professori Andrew Gale puhumalla kiperien projektien johtamisesta. Hän kertoo muun muassa projektijohtamisen korkeakouluopetuksen suunnittelusta ja toteutuksesta monikulttuurisesta näkökulmasta. Puheenvuorojen ja työpajojen teemat vaihtelevat johtamisen ja kommunikaation kiperyydestä globaaleissa organisaatioissa terveysalan muutoshaasteisiin.

Kyamk panostaa parhaillaan johtamisosaamisen kehittämiseen niin AMK- ja ylemmissä AMK-tutkinnoissa kuin aluekehityksessäkin. Wicked World -seminaarin kautta Kyamkin opiskelijat ja johtamisosaamisen kehittäjät verkottuvat kansainvälisesti. Seminaari edistää kymenlaaksolaisten yritysten ja yhteisöjen keskijohdon kyvykkyyttä tarjoamalla uusia näkökulmia johtamiseen mm. intialaisesta kulttuurista.

Wicked Problems -projektin tuloksia

Seminaari kiteyttää Kyamkin kaksivuotisen Wicked Problems -projektin tuloksia. Projektin tarkoituksena on ollut kehittää ylemmän ammattikorkeakouluopetuksen ja siihen kytkeytyvän tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan hyviä käytänteitä kansainvälisten benchlearning-kumppaneiden kanssa ja hanke on pääasiassa Euroopan sosiaalirahaston rahoittama. Projektin ja seminaarin teemoista julkaistaan joulukuussa artikkelikokoelma Kyamkin tutkimusjulkaisusarjassa.

Lisätietoja projektista osoitteessa www.kyamk.fi/wickedproblems.

Tapahtuman ohjelma sekä esiintyjien esittelyvideot osoitteessa www.kyamk.fi/wickedworld.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Projektipäällikkö Ari Lindeman
p. 044 702 8225
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs