Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vuosittaiset Yrittäjyyskasvatuspäivät 25.–26.9.2014 Seinäjoella

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Vuosittaiset Yrittäjyyskasvatuspäivät 25.–26.9.2014 Seinäjoella

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2014 klo 14:21
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Yrittäjyyskasvatuksen vuoden päätapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Seinäjoella. Järjestäjänä toimivat Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Vaasan yliopisto. Päiville odotetaan lähes sataa vierasta sekä kotimaasta että ulkomailta. Pääluennon pitää professori Alain Fayolle Ranskasta, EM Lyon Business Schoolista aiheesta ”Ideas and Thoughts about the Future of Entrepreneurship Education”.

Päivät tarjoavat yrittäjyyden tutkijoille ja asiantuntijoille korkeatasoisen seminaarin, jossa esitellään yrittäjyyskasvatuksen uusinta tutkimusta ja toimintaa. Puhujina toimivat yrittäjyyskasvatustutkija professori Alain Fayollen lisäksi kotimaan kärkinimet Ulla Hytti Turun Kauppakorkeakoulusta sekä professori Paula Kyrö Aalto-yliopistosta. 

- On ilo saada järjestää Seinäjoella ensimmäistä kertaa tämä hieno vuosittainen tapahtuma. Teemamme on Yrittäjyyskasvatus 2.0, jossa katseita pyritään kääntämään kohti  tulevia askeleita yrittäjämäiseen oppimiseen, tiivistää päivien sisältöä SeAMK Liiketoiminnan ja kulttuurin yksikön johtaja, KTT, dosentti Kari Ristimäki.

Päivilla palkitaan myös kunniakirjoin vuoden yrittäjyyskasvatuksen vaikuttajat. Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään SeAMKin tiloissa Frami F:ssä yhteistyössä Vaasan Yliopiston kanssa.

Lisätietoja:

Sanna Joensuu
Yliopettaja, FT
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
p. 040 868 0144 / sanna.joensuu@seamk.fi

 

Katso päivien ohjelma tästä: 
http://www.seamk.fi/fi/SeAMK-Info/Ajankohtaista/Tapahtumat/Yrittajyyskasvatuspaivat/Ohjelma

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs