Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vuoden yrittäjähenkinen YES-opettaja julkistetaan opiskelijoiden ja yrittäjien yhteisillä joulupuuroilla

Koulutuskeskus Salpaus

Vuoden yrittäjähenkinen YES-opettaja julkistetaan opiskelijoiden ja yrittäjien yhteisillä joulupuuroilla

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2013 klo 10:11
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

YES Päijät-Häme järjestää yrittäjähenkisen joulupuurotapahtuman keskiviikkona 4.12.2013 klo 9-10 Hetki Cafessa, osoitteessa Jalkarannatie 20, Lahti.

Joulupuurotilaisuudessa julkistetaan Päijät-Hämeen vuoden YES-opettaja, joka omaa myönteisen ja aktiivisen asenteen yrittäjyyskasvatukseen ja levittää yrittäjyyskasvatustietoutta Päijät-Hämeen alueella.

Lisäksi joulupuuroilla NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevat opettajat ja opiskelijat pääsevät keskustelemaan vapaamuotoisesti paikalle kutsuttujen YES yrityskummien kanssa – jakamaan kokemuksiaan, verkostoitumaan ja kehittämään koulu-yritysyhteistyötä.

YES Kummit ovat yrittäjistä ja liike-elämän toimijoista koostuva verkosto oppilaitosten koulu-yritysyhteistyöhön. YES Kummit tuovat tuoretta tietoa työelämästä koulujen arkeen. Yhteistyön kautta YES Kummi tutustuu tulevaisuuden tekijöihin. 

NY-opiskelijayritysten joulumyyjäiset klo 10–14

Päivä jatkuu yritteliäissä tunnelmissa, kun klo 10 NY-opiskelijayritykset järjestäytyvät omille myyntipisteilleen Tuoterenkaan kierrätysmyymälä Patinan tiloihin.

Myynnissä on NY-yrittäjien valmistamia tuotteita ja jouluisia herkkuja.   Myyjäisiin osallistuvat mm. seuraavat NY-yritykset:

 • Carneval NY
 • David Greenwood NY
 • Pipariina NY
 • Perinne Paakari NY
 • Finbit NY
 • Cake Petite NY
 • Nastamuovi NY
 • 4J-Muovi NY
 • Herkkutrio NY
 • Lahtelainen NY
 • Härmä NY

Joulupuurot ja myyjäiset järjestää YES Päijät-Häme yhteistyössä Tuoterenkaan ja Hetki Cafen kanssa.

Lisätietoja

Sari Mertsalmi, projektisuunnittelija, puh. 044 708 0846 Päijät-Hämeen YES-keskus / Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen YES-kummit http://salpaus.fi/paijat-hameen-yes-keskus-hanke/yes-kummit/Sivut/default.aspx

YES Päijät-Häme http://paijat-hame.yes-keskus.fi/

Nuori yrittäjyys ry http://finland.ja-ye.eu/pls/apex31mb/f?p=17000:1001:2872936371820766

Päijät-Hämeen YES-keskus on Koulutuskeskus Salpauksessa toimiva hanke, joka palvelee Päijät-Hämeen eri koulutusasteiden opettajia, opiskelijoita, yrittäjiä ja työelämän edustajia kaikissa yrittäjyyskasvatukseen liittyvissä asioissa. Hanke toimii Hämeen ELY-keskuksen myöntämällä ESR-rahoituksella 31.5.2014 saakka. Hanketta hallinnoi Koulutuskeskus Salpaus.

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs