Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vuoden suurin myynnin tapahtuma tuo Madventuresin Kokkolaan

Centria-ammattikorkeakoulu

Vuoden suurin myynnin tapahtuma tuo Madventuresin Kokkolaan

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2013 klo 14:34
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Torstaina 18.4. järjestettävä myynnin suurtapahtuma tuo Madventures-ohjelmasta tunnetuksi tulleet Riku Rantalan ja Tuomas Miloniffin ensimmäistä kertaa Kokkolaan. Madventures-kaksikon ”Hulluutta ja hunajaa, intohimoa myyntiin” -otsikko lupailee paikallisille yrityksille uusia ja rohkeita näkökulmia myynnin kehittämiseen.

Madventures ei ole vain kieli poskella tehtyä reppumatkailuviihdettä, sillä opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi viime syksynä Rantalalle ja Milonoffille vuoden 2012 tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon. Palkinnon perusteluissa Milonoffia ja Rantalaa kehutaan maantieteen ja maailman tuntemuksen edistämisestä erityisesti nuorisoa kiinnostavalla tavalla.

Innostu myynnistä -seminaari järjestetään Centria ammattikorkeakoulun auditoriossa 18.4. klo 13.30–17.00. Rantalan ja Milonoffin lisäksi seminaarissa Trio Tradingin Ville Sammallahti pohtii kalanpäiden myyntiä Kiinan markkinoille.

Innostu myynnistä -seminaari on osa Centria ammattikorkeakolun Huomio myyntiin!- kehittämishanketta. Hankkeessa autetaan Kokkolan seutukunnan pk-yrityksiä kehittämään myyntiä erilaisten teemailtojen, workshoppien ja yrityskohtaisten myynnin kehitysohjelmien avulla. Projekti päättyy 31.8.2013.

Seminaari on tarkoitettu yritysten lisäksi kaikille kiinnostuneille. Lisätietoa seminaarista: http://projekti.centria.fi/(S(padwewkgiuuj0wev5ae0yytm))/default.aspx?id=5162&pid=5162&pid1=5162

 

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Asta Aikkila-Vatanen, asta.aikkila-vatanen@centria.fi, 0447250346

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

 

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs