Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vuoden 2012 innostavin aikuisopettaja on JAMKin Vesa Kuhanen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Vuoden 2012 innostavin aikuisopettaja on JAMKin Vesa Kuhanen

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2012 klo 13:10
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Ministeri Jukka Gustafsson palkitsi vuoden ansioituneimman oppijan, innostavimman aikuisopettajan sekä koulutusmyönteisimmän työyhteisön Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla tänään 19.9.

Vuoden 2012 innostavimmaksi aikuisopettajaksi valittiin  Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikön lehtori ja opintojen ohjaaja Vesa Kuhanen.

Lehtori Vesa Kuhanen on innostunut ja innovatiivinen opettaja ja opiskelijoiden ohjaaja. Hän on myös koko työyhteisönsä innostaja. Hän kannustaa muita rohkeasti kokeilemaan ja tarttumaan uusiin opiskelutekniikoihin ja uudenlaisiin tapoihin toimia. Kuhanen kannustaa opiskelijoita tutustumaan uusiin oppimisympäristöihin esimerkiksi ratkaisukeskeiseen oppimiseen kehittämishankeympäristössä.


- Opettajan tehtävä on luoda kannustava ja myötätuntoinen ilmapiiri oppia. Ilman luottamusta ei synny tunnetta ja paloa tekemiseen ja oppimiseen, sanoo Vesa Kuhanen.

Vesa Kuhanen tunnetaan kannustavana ja muita sparraavana henkilönä ja mallien kehittäjänä. Hän on esimerkiksi kehittänyt esteettömiä oppimismahdollisuuksia sellaisille opiskelijoille, joilla on liikkumisen, itsensä ilmaisemisen tai oppimisen vaikeuksia. Hän on kehittänyt myös aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistamisen keinoja, jotka nopeuttavat opintojen ja tutkinnon suorittamista. Lehtori Vesa Kuhasen kanssa keskustellessa voimaantuu ja innostuu.


JAMKin hyvinvointiyksikön johtaja Eila Latvala ehdotti Vesa Kuhasta vuoden 2012 innostavimmaksi aikuisopettajaksi.

Valinta on osa  valtakunnallista Innostu oppimaan -tapahtumaviikkoa ja elinikäisen oppimisen ja ohjauksen -kampanjaa. Viikon tehtävänä on tiedottaa, motivoida, innostaa, aktivoida ja haastaa yhteistyöhön. Punaisena lankana  kulkee ajatus kyvystä oppia kaikissa elämän vaiheissa, oppimisen hyödyistä työelämässä ja opiskelun ilosta rikkaana harrastuksena.

Ansioituneimmaksi oppijaksi valittiin Tarja Lillhonga ja koulutusmyönteisimmäksi työyhteisöksi Lemminkäinen Talo Oy.

Lisätietoja:
Vesa Kuhanen, lehtori, opintojen ohjaaja, 040 526 3604, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Helena Miettinen, projektipäällikkö, 0400 241 753, etunimi.sukunimi@amke.fi, Ammattiosaamisen kehittämsyhdistys AMKE ry, www.innostuoppimaan.fi

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs