Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » ”Voitto tuntuu hyvältä pitkän päivän jälkeen”

Taitaja2015

”Voitto tuntuu hyvältä pitkän päivän jälkeen”

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 17:05
Julkaisija: Taitaja2015

Turun Taitaja2015-tapahtuman ensimmäiset mitalit on jaettu.

Puhdistuspalvelulajin TaitajaPLUS-finaalissa voiton vei Validian ammattiopistosta Elisa Riihimäki. Toiseksi sijoittui Minna Saimalahti Bovalliuksesta ja kolmanneksi Mari Kohtaniemi koulutuskeskus Sedusta.

”Koska olin viimeinen kilpailija, oli päivä melko pitkä. Mutta se meni ihan mukavasti muiden suorituksia katsoessa. Voitto tuntuu tietenkin hyvältä”, voittaja hymyilee palkintojen jaon jälkee.

Finaalissa kilpailijoiden tehtävänä oli suorittaa ylläpitosiivoukseen, vaatteiden lajitteluun ja välipalan valmistamiseen liittyvät tehtävät asiakkaan läsnä ollessa. Ammatillisen perusosaamisen lisäksi tuomarit arvioivat kilpailijan työturvallisuuteen, ergonomiaan, asiakaspalveluun ja kestävään kehitykseen liittyvää osaamiseen. Tehtävän suorittamiseen oli aikaa 45 minuuttia.

Lohjalta kotoisin oleva Elisa opiskelee toimitilahuoltajaksi ensimmäistä vuotta. Hän valmistuu kolmen vuoden kuluttua.

 

Arkkipiispan myöntämä tsempparipalkinto Lotta Paavolaiselle

TaitajaPLUS-finaaleissa päästään tänä vuonna jakamaan myös Suomen evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispan Kari Mäkisen myöntämä tsempparipalkinto. Puhdistuspalvelulajissa tsempparipalkinnon sai Lotta Paavilainen. Palkinto myönnetään kilpailijalle, joka on toiminnallaan osoittanut erityisen reilua ja kannustavaa kilpailuasennetta muita kohtaan. Palkinnon jakoi kirkkohallituksen oppilaitosyhteistyön asiantuntija Elina Juntunen.

Osana Taitaja-tapahtumaa järjestettävä TaitajaPLUS on ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Kilpailulajit olivat tänä vuonna puhdistuspalvelu, asiakaspalvelu ja myynti ja kiinteistönhuolto. Näytöslajina tutustutaan puualaan. TaitajaPLUS-lajien kisäjärjestelyistä vastaa tänä vuonna Bovallius-ammattiopisto.

Lisätiedot:

Marja-Riitta Salonen

puh. 040 900 0031

etunimi.sukunimi@bovallius.fi

Liitetiedostot

Taitaja2015-tapahtuma, valtakunnallinen ammattitaidon SM-kilpailu, TaitajaPLUS sekä Taitaja9, pidetään 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Skills Finland ry, Turun ammatti-instituutti, Axxell Utbildning Ab, Bovallius-ammattiopisto, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Turun Ammattiopistosäätiö. 

 Taitaja2015 viestii monin tavoin. Voit ladata painokelpoisia kuvia tapahtumasta ja eri kilpailulajeista Kuvat.fi
-palvelusta. Lisäksi käytössäsi on Taitaja2015 Youtube, Twitter, Instagram- ja Facebook-tilit. Nettiradio sekä verkkouutiset.  Kaikki linkit sekä yksityiskohtaiset tiedot eri kilpailulajeista ja tehtävistä löydät myös www.taitaja2015.fi etusivulta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs