Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Visma sai näyttötutkinnolla tehokkaasti lisää osaamista yritykselle ja yksilöille

Amiedu

Visma sai näyttötutkinnolla tehokkaasti lisää osaamista yritykselle ja yksilöille

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 08:15
Julkaisija: Amiedu

Amiedun Visma Service Oy:lle toteuttama Visma Payroll Academy varmistaa, että Visman palkanlaskennan ammattilaisten osaamisen edustaa alan tuoreinta tietoa ja ehdotonta kärkeä.

Juuri päättyneeseen ensimmäiseen Visma Payroll Academy -toteutukseen osallistui yhteensä 21 Visman työntekijää, joista 18 henkilöä suoritti koulutuksen loppuun ja sai todistukset Visma Payroll Academyn ja taloushallinnon ammattitutkinnon suorittamisesta. Amiedun kanssa tehdyn koulutuksen tavoitteeksi asetettiin ammatillisen substanssiosaamisen vahvistaminen, kertoo Visma Service Oy:n henkilöstöpäällikkö Irene Holmberg.

-Rekrytoimme pääsääntöisesti henkilöitä, joilla on esimerkiksi tradenomin tai kauppatieteiden maisterin koulutus. Palkkapuolen asiat ovat kuitenkin hyvin spesifejä, joten näin saamme vahvistettua lainsäädännöllisiä ja laatuun ja prosesseihin liittyviä aihekokonaisuuksia työntekijöillemme tutummiksi.

Koulutus toteutettiin oppisopimuksena. Visma arvosti mahdollisuutta vaikuttaa itse koulutuksen sisältöön.

- Saimme tarjottua henkilöstöllemme myös tietoteknistä koulutusta sekä asiakaspalvelukoulutusta, eli otimme mukaan substanssin ulkopuolella olevia asioita.

Tavoitteena on, että osaamisen kehittäminen Visma Payroll Academyn avulla jatkuu.

- Tällä tavalla varmistamme osaamisen tason laadun ja ammatillisen päivittyvyyden. Näin uudet henkilöt sisään ajetaan toimintamalliimme. Olemme asiantuntijaorganisaatio, mikä tarkoittaa palveluiden tuotannon näkökulmasta vahvaa osaamistasoa. Rekrytoimme myös uusia työntekijöitä kasvamaan organisaatiossamme.

Oppisopimus on toimiva toteutusmalli

Käytännössä Visman Payroll Academyn opiskelijat kävivät lähipäivillä Amiedussa ja suorittivat näyttötutkinnon työtä tekemällä.

- Olemme yrityksessä itsekin opinpolulla. Tämä toteutusmalli osoittautui meille toimivaksi. Meidän henkilöstöllämme on joka tapauksessa substanssiosaaminen korkealla. Palautteet Amiedusta ovat olleet erinomaisella tasolla ja Amiedun kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Amiedu pyrkii löytämään aina ratkaisun eri tarpeisiin. Heillä on tarvittavaa asiantuntemusta ja proaktiivisuutta.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-projekti- ja -konsultointipalveluita. Jatkuvaa osaamisen kehittämistä vaaditaan, jotta pystytään toteuttamaan kasvustrategiaa ja toimimaan kilpailukykyisenä muutoksessa.

- Digitalisaatiosta ja automatisaatiosta johtuen alallamme on menossa suuri ammatti-identiteetin muutos. Tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan yhä enemmän esimerkiksi konsultoivaa palvelumallia.  Jatkossa on tärkeää, että työntekijämme osaavat analysoida asiakkaan liiketoimintaa ja tarjota heille sopivia toimialaratkaisuja. Eli automatisoitavat asiat automatisoidaan ja asiantuntija- ja konsultatiivinen työ erottautuu siitä.

 

Liitetiedostot

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs