Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vinkkejä työnhakuun Duunitehtaasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Vinkkejä työnhakuun Duunitehtaasta

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 17:05
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Duunitehdas tulee jälleen Porvoon Taidetehtaalle. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat suunnitelleet tapahtumaan hauskoja ja hyödyllisiä aktiviteetteja, jotka auttavat läpi koko työnhakuprosessin.

Opiskelijat pystyttävät messualueelle kolme toiminnallista työpajaa, joiden aiheina ovat työhakemus, cv ja työhaastattelu. Työpajojen tavoitteena on saada kokemattomatkin työnhakijat osallistumaan ja kannustaa heitä hakemaan esimerkiksi kesätöitä. Haaga-Helialla on messualueella myös toinen piste, jossa neuvotaan opiskeluun liittyvissä asioissa.

Duunitehdas on itä-Uudenmaan alueen suurin rekrytointitapahtuma. Tilaisuuden järjestävät Porvoon kaupunki, Posintra ja Uudenmaan TE-toimisto. 

Duunitehdas järjestetään Taidetehtaalla Porvoossa 11.2.2016 klo 10-15. Tapahtuma on ilmainen.

Tule mukaan!
Lue lisää Duunitehtaasta täältä (http://www.porvoo.fi/fi/hallinto/kaupunki_tyonantajana/duunitehdas-fabriken).

Lisätietoja:
Anu Sipilä, projektiasiantuntija, puh 040 488 7402, anu.sipila@haaga-helia.fi

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs