Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vihreä eduskuntaryhmä vierailee Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä 18.8.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Vihreä eduskuntaryhmä vierailee Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä 18.8.

Tiedote.
Julkaistu: 14.08.2015 klo 14:05
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Vihreä eduskuntaryhmä vierailee Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä Jyväskylän kesäkokouksensa yhteydessä 18.8.2015. Vierailun ohjelmaan sisältyy tutustumista opetukseen, opiskelijoihin, tiloihin ja lukiokoulutukseen osana koulutuskuntayhtymää.

Vierailu liittyy vihreiden kesäkokouksen teemaan tulevaisuuden koulu. Eduskuntaryhmä tutustuu koulutuskuntayhtymän Viitaniemen kampukseen ja seuraa opetusta Jyväskylän Lyseon lukiossa ja Schildtin lukiossa.

”Tarvitsemme keskustelua koulutuksen tulevaisuudesta ja lukiokoulutuksen uudistamisesta. Uskon vierailun vahvistavan yhteisymmärrystä ja antavan avaimia koulutuksen kehittämiseen”, sanoo lukiokoulutuksen tulosaluejohtaja Antti Rastela.

 Lisätietoja: Antti Rastela, tulosaluejohtaja, Jyväskylän lukiokoulutusliikelaitos, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, puh. 040 341 4600

   

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs