Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Viherympäristöliitto ja HAMK yhdistävät voimansa Vihervalvojan koulutuksessa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Viherympäristöliitto ja HAMK yhdistävät voimansa Vihervalvojan koulutuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2011 klo 14:43
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Viherympäristöliitto ja Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) ovat yhdistäneet vihervalvojakoulutuksiensa parhaat puolet yhdeksi toteutukseksi. Viherympäristöliitto on järjestänyt valvojakoulutusta vuodesta 1997 ja HAMK vuodesta 1993.

– Yhteistyöllä päästään parhaiten tavoitteeseen tärkeässä teemassa, sillä ammattitaitoisen valvonnan merkitys on jatkossakin hyvin suuri, toteaa maisemasuunnittelun koulutusohjelmajohtaja Heikki Peltoniemi.

Vihervalvojan koulutusta järjestetään jatkossa Hämeenlinnassa HAMKin Ammatillisella opettajakorkeakoululla, jonne on hyvät kulkuyhteydet niin moottoritieltä kuin busseilla linja-auto- ja rautatieasemalta.

Vihervalvojan koulutuksen asiantuntijoina toimivat työelämän ja Viherympäristöliiton edustajat sekä Hämeen ammattikorkeakoulun omat opettajat. Koulutus sisältää kattavasti tietoa valvonnasta sekä paljon käytännön esimerkkejä, joista on apua omassa työssä. Koulutuksen lopuksi suoritetaan tentti, jonka suorittaminen hyväksytysti yhdessä vaaditun työkokemuksen kanssa mahdollistaa työelämän vaatiman valvojan pätevyyden hakemisen.

– Valvojakoulutus on ollut vuosia alamme tärkeimpiä koulutuksia. Koulutuksen kehittäminen on myös ehdottoman tärkeää ja nyt aloitetulla yhteistyöllä pystymme varmistamaan entistä paremmin valvojakoulutuksen pysymisen huipputasoisena tulevinakin vuosina, kertoo toimitusjohtaja Pekka Leskinen Viherympäristöliitosta.

Ilmoittautuminen vihervalvojan koulutukseen on 4.11.2011 mennessä osoitteessa www.hamk.fi/ilmoittaudu.

Lisätietoja

lehtori Reijo Eskola, puh. 040 351 9545 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

tuntiopettaja Hannu Äystö, puh. 050 574 5366 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

koulutussuunnittelija Siri Pekuri, puh. 040 843 1282 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

toimitusjohtaja Pekka Leskinen, Viherympäristöliitto puh. 020 792 0841, etunimi.sukunimi@vyl.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs