Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vieraskielisen koulutuksen haku käynnistyy 7.1.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Vieraskielisen koulutuksen haku käynnistyy 7.1.

Tiedote.
Julkaistu: 03.01.2014 klo 12:52
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Haku ammattikorkeakoulujen vieraskieliseen koulutukseen käynnistyy 7.1. Mikkelin ammattikorkeakoulussa on tarjolla kolme englanninkielistä koulutusta. Aloituspaikkoja on jokaisessa 20. Osan opiskeluista voi suorittaa ulkomailla.

Business management –koulutuksen laajuus on 210 opintopistettä ja opiskeluaika noin 3,5 vuotta.  Koulutus valmentaa liike-elämän asiantuntijoita, jotka työskentelevät joko toisen palveluksessa tai itsenäisinä yrittäjinä kansainvälisissä työtehtävissä.

Environmental engineering -koulutuksessa koulutetaan ympäristöalan ammattilaisia, jotka hallitsevat kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun tekniset mahdollisuudet ja yrityksen ympäristötoimintojen taloudellisen merkityksen.    Opintojen laajuus on 240 opintopistettä ja opiskelu kestään noin 4 vuotta.

Information technology -koulutuksessa opiskellaan tietoverkkojen toimintaa ja hallinnointia, tietojärjestelmien ylläpitoa ja verkkoturvallisuutta.  Opintojen laajuus on 240 opintopistettä ja opiskelu kestään noin 4 vuotta.

Hakuaika on 7.1. – 11.2.2014 ja valintakoekutsut lähetetään viikolla 11. Valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään 15.7.2014.

Englanninkielisiin koulutusohjelmiin hakeminen ei estä hakemasta myöhemmin keväällä varsinaisessa yhteishaussa suomenkielisiin koulutusohjelmiin.

Lisätietoja:

hakutoimisto
Mikkelin ammattikorkeakoulu
puh. 050 3125 031, admissions(a)mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs