Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vieraskielinen AMK-haku päättyi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Vieraskielinen AMK-haku päättyi

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2012 klo 09:47
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Vieraskielinen amk-haku päättyi

Haku ammattikorkeakoulujen vieraskieliseen hakuun päättyi tiistaina. Mikkelin ammattikorkeakouluun haki 3,82 hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohti. Eniten hakijoita keräsi Business Management – koulutusohjelma, johon haki 6,30 ensisijaista hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohti. Information Technlogy –koulutuksen vastaava vetovoimaluku oli 3,35 ja Environmental Engineering –koulutuksen 1,80. Hakijoita koulutuksiin oli eniten Venäjältä, Suomesta, Nigeriasta, Vietnamista ja Ukrainasta.

Koulutusten valintakokeet järjestetään huhtikuussa ja valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 17.7. Koulutus alkaa syksyllä 2012.

Lisätietoja:

rehtori Heikki Saastamoinen,
puh. 050 312 5151, heikki.saastamoinen@mamk.fi

opintosihteeri
Riitta Heikkilä, puh. 0153 556 335

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs