Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vielä voi saada opiskelupaikan syksyksi – vaihtoehtoja esitellään infotilaisuuksissa Triossa 18. - 19.6.

Koulutuskeskus Salpaus

Vielä voi saada opiskelupaikan syksyksi – vaihtoehtoja esitellään infotilaisuuksissa Triossa 18. - 19.6.

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2012 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Zoomaa eteenpäin -infotilaisuudet esittelevät vaille opiskelupaikkaa jääneille nuorille koulutusalavaihtoehtoja peruskoulun jälkeen. Tilaisuudet järjestetään Nuortentila Triplassa Kauppakeskus Trion pohjakerroksessa (Aleksanterinkatu 18, Lahti) 18. - 19.6.2012 klo 11 - 18. Triplassa on paikalla eri oppilaitosten edustajia, jotka esittelevät koulutuksia ja neuvovat hakuasioissa.

Toisen asteen yhteishaun tulokset julkaistaan 14.6. Trion infotilaisuuksiin toivotaan paikalle nuoria, jotka ovat jääneet ilman opiskelupaikkaa yhteishaussa tai jotka eivät ole hakeneet mitään opiskelupaikkaa. Tietoa on tarjolla myös niille, joiden opinnot eivät ole edenneet toivotulla tavalla tai opinnot ovat jääneet kesken. Lisäksi infotilaisuuksista saavat vinkkejä nuoret, jotka ovat aloittaneet jonkun koulutuksen, mutta ala ei tunnukaan omalta. Myös huoltajat ovat tervetulleita keskustelemaan opiskeluvaihtoehdoista.

Yksi mahdollisuus saada opiskelupaikka vielä tulevaksi syksyksi on ammatillisen koulutuksen täydennyshaku, joka järjestetään 6.7. - 13.7.2012. Infotilaisuuksissa on mahdollista saada lisää tietoa täydennyshausta ja täyttää hakukaavakkeita muihin kesän hakuihin.


Zoomausopas kokoaa yhteen Lahden seudun koulutusvaihtoehdot

Zoomausoppaaseen on nyt ensimmäistä kertaa koottu yhteen kaikki Lahden seudulla olevat peruskoulun jälkeiset koulutusvaihtoehdot. Opas on tarkoitettu kaikkien niiden käyttöön, jotka ohjaavat nuoria ja huoltajia tilanteessa, jossa nuori on jäänyt ilman opiskelupaikkaa. Zoomausopas löytyy koulutusta tarjoavien oppilaitosten verkkosivuilta.

Zoomaa eteenpäin -infotilaisuuksien ja Zoomausoppaan taustalla ovat Koulutuskeskus Salpaus, Lahden diakonian instituutti, Lahden kansanopisto, Kiipulan ammattiopisto, Kärpäsen koulu, Lahden yhteiskoulun Starttilukio ja Lahden nuorisopalvelut. Zoomausoppaan ulkoasu on Lahden kaupungin nuorisopalveluiden Media-akselin nuorten käsialaa.

Zoomausoppaaseen voi tutustua esimerkiksi osoitteessa www.nuorilahti.net/zoomausopas

Lisätietoja
Koulutuspäällikkö Kaisu Nyman, puh. puh. 050 526 5870
Koulutuskeskus SalpausMonialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs