Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vielä muutamia opiskelupaikkoja tarjolla tämän syksyn koulutuksiin

Centria-ammattikorkeakoulu

Vielä muutamia opiskelupaikkoja tarjolla tämän syksyn koulutuksiin

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 10:20
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centriassa on tarjolla vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyllä 2016 alkavissa liiketalouden ja tekniikan koulutuksissa. Lisähaussa voi hakea syksyllä 2016 alkavaan koulutukseen vapaana olevia opiskelupaikkoja.

- Liiketalouden valintakoe uudistui tänä vuonna, ja kokeen pisterajat nousivat. Tämä taisi yllättää hakijat, ja muutama opiskelupaikka jäi täyttämättä, arvioi Centrian opintoasiainpäällikkö Mari Emmes.

- Tässä lisähaussa hakevatkin ehtivät vielä hyvin mukaan opintojen aloitukseen, sillä opinnot käynnistyvät keskiviikkona 31.8.

Centria-ammattikorkeakoulussa on vapaita opiskelupaikkoja seuraavissa päivätoteutuksena suoritettavissa insinööri (AMK) –tutkintoon johtavissa koulutuksissa: sähkö- ja automaatiotekniikka, tuotantotalous, tieto- ja viestintätekniikka sekä prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka. Lisäksi tarjolla on muutama paikka tradenomi (AMK) –tutkintoon johtavassa liiketalouden koulutuksessa, joka toteutetaan myös päivätoteutuksena.

Valintakoe järjestetään kaikissa koulutuksissa maanantaina 29.8.2016 klo 12.00 - 14.30. Liiketalouden, kemiantekniikan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusten valintakoe järjestetään Kokkolassa Talonpojankadun kampuksella. Sähkö- ja automaatiotekniikan sekä tuotantotalouden koulutusten valintakoe järjestetään Ylivieskassa Vierimaantien kampuksella. Kutsu valintakokeeseen lähetetään hakijoille heti hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja koulutuksista saa osoitteesta centria.fi. Opintoihin haetaan Opintopolku-palvelun kautta, ja opinnot käynnistyvät 31.8.2016.

 

 

Lisätiedot:
Opintoasiainpäällikkö Mari Emmes, mari.emmes@centria.fi, 0447250040

Hakijapalvelut, hakijapalvelut@centria.fi, 044 725 0081

 

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs