Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Videoblogi siivittää HAMKin yhteishakua

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Videoblogi siivittää HAMKin yhteishakua

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2014 klo 15:46
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Yhteishaku syksyllä 2014 alkaviin ammattikorkeakouluopintoihin alkoi tänään maanantaina 3.3.2014. Hämeen ammattikorkeakoulun yhteishakua siivittää HAMK Stories -videoblogi, jossa 22 opiskelijaa eri kampuksilta ja koulutusohjelmista kertoo opiskelustaan ja arjestaan.

HAMKiin voi yhteishaussa hakea suomenkielisiin päiväopiskeluna tai työn ohessa suoritettaviin AMK-tutkintoon johtaviin koulutusohjelmiin (ns. nuorten koulutukseen ja aikuiskoulutukseen). Päiväopiskeluna suoritettavia koulutuksia on haussa mukana yhteensä kahdeksantoista. Työn ohessa suoritettavia koulutuksia on mukana seitsemän.  Lisäksi mukana on viisi työn ohessa suoritettavaa ylemmän AMK-tutkinnon ohjelmaa. Koulutukseen haetaan osoitteessa www.amkhaku.fi. Yhteishaku päättyy 1.4.2014 klo 16.15.

Samaan aikaan 3.3.–1.4. on käynnissä HAMKin erillishaku englanninkieliseen työn ohessa suoritettavaan, ylempään AMK-tutkintoon johtavaan Business management and entrepreneurship -koulutukseen. Lisätietoja ja hakeminen osoitteessa www.hamk.fi/applicationmasters.

Ylempään AMK-tutkinoon johtavan Social and health care development and management -koulutuksen hakuaika puolestaan jatkuu 12.4. saakka. Lisätietoja ja hakeminen osoitteessa www.hamk.fi/applicationmasters.

AMK-tutkintoon johtavan, työn ohessa suoritettavan englanninkielisen International Business -koulutuksen erillishaku päättyy 1.4.

Yhteensä opiskelupaikkoja on HAMKissa tarjolla noin tuhat. Päiväopiskeluna suoritettavaan koulutukseen voivat hakea muun muassa lukion tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneet. Työn ohessa suoritettavaan koulutukseen ja ylempään ammattikorkeakoulututkintoon hakevien kannattaa tutustua pohjakoulutus- ja työkokemusvaatimuksiin HAMKin www-sivuilla. Kaikkiin koulutuksiin on valintakokeet, jotka järjestetään toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa. Valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään heinäkuussa. Tiedot kaikista nyt haussa olevista koulutuksista löytyvät osoitteesta www.hamk.fi/hakijalle.

Opiskelijoiden tarinoita videoblogissa

Hakemista suunnittelevien kannattaa käydä kurkistamassa HAMK Stories -videoblogia. Esimerkiksi tällä viikolla bloggaajat jakavat hyödyllisiä vinkkejä hakijoille ja opintojaan aloittaville. Aiemmilla viikoilla he ovat muun muassa esitelleet kampuksiaan ja kertoneet opiskelutavoistaan. Ensi viikolla on vuorossa vapaa-ajanviettomahdollisuuksien esittely.

Videoblogia päivitetään 30.3.2014 saakka. Videoita voi käydä katsomassa osoitteessa http://blog.hamk.fi/hamkstories. Blogissa voi myös äänestää joka viikko suosikkibloggaajaansa ja osallistua leffalippujen arvontaan. 

Lisätietoja

Haut: HAMKin hakutoimisto, päiväopinnot, p. (03) 646 4501 tai hakutoimisto@hamk.fi, tai
työn ohessa opiskelu, p. (03) 646 4504 tai aikuiskoulutus@hamk.fi

Videoblogi: viestintäpäällikkö Lea Mustonen, p. (03) 646 4791 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs