Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vexve Oy:n Jarmo Nieminen TAMKin ylläpitäjähallitukseen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Vexve Oy:n Jarmo Nieminen TAMKin ylläpitäjähallitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2014 klo 12:38
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun ylläpitäjäyhtiö Pirkanmaan ammattikorkeakoulu Oy piti yhtiökokouksensa 22.5.2014. Kokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös 2013 ja myönnettiin tili- ja vastuuvapaus hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle.

Tilinpäätösasioiden ohella yhtiön hallitukseen valittiin uusi jäsen. Hallituksesta pois jääneen Vesa Haapamäen tilalle tulee yritysjohtaja Jarmo Nieminen. Nieminen tuo mukanaan hallitukseen voimakkaan yritysnäkemyksen Vexve Oy:n omistajana ja hallituksen puheenjohtajana. Hänellä on myös vuosien kokemus toisen asteen ja aikuiskoulutuksen kehittämisen parissa.

- Oma huomion kohteeni TAMKin kehittämisessä tulee olemaan yritysyhteistyö, samoin osuvien ja kattavien koulutuspalveluiden tarjoaminen ja varmistaminen jatkossakin, Nieminen linjaa.

Yhtiön hallituksessa jatkavat Linda Asikainen, Siina Autio, Matti Höyssä, Risto Ilomäki, Auli Korhonen, Jaakko Mustakallio, Kalle Mäkelä ja Aki Ojakangas.

 

Lisätietoja: 

Markku Lahtinen, rehtori (Tampereen ammattikorkeakoulu), toimitusjohtaja (Pirkanmaan ammattikorkeakoulu Oy), p. 050 524 6525, markku.lahtinen@tamk.fi

 

 

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs