Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Verkkolehti Koskisen teemana opiskelu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Verkkolehti Koskisen teemana opiskelu

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2013 klo 15:08
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Uunituore, upea Koskinen on julkaistu osoitteessa www.kyamk.fi/koskinen. Teemana on tällä kertaa opiskelu. Koskisen ulkoasua ja rakennetta on kehitetty entistä ehommaksi – kannattaa käydä tutustumassa!

Vuoden ensimmäinen numero kertoo KyAMK:n yrittäjyysopinnoista, pelijammailusta Metsolan kampuksella sekä miten sairaanhoitajaksi opiskellaan on-line. Tiesitkö, että myös veneteknologian opintoja voi suorittaa verkossa? Siitäkin kertoo Koskinen.

Koskisessa on jutunjuurta myös t&k-hankkeista, kuten pelialaa kehittävästä Game Clusterista sekä logistiikan opetusta kehittävästä YTY:stä.

Huomaa myös uusi jutturyhmämme Myä! Sieltä voit lukea, mitä kaikkea kyamkilaiset kumppaneineen ovat sitten viime Koskisen puuhanneet.

Seuraava Koskinen ilmestyy 21.3.2013. Lehden teemat ja julkaisuajankohdat sekä linkki Koskisen arkistoon löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet. Palautetta Koskisen toimitukselle voi lähettää osoitteella koskinen (at) kyamk.fi.

KyAMK:n verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas
p. 044 702 8449
koskinen (at) kyamk.fi

KyAMK:n mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs